Γιώργος Παρτσαλάκης: «Τον θεωρώ πολύ γελοίο…»

Γιώργος Παρτσαλάκης
Όσα είπε στην τηλεοπτική του εμφάνιση στο Happy Day.

«Αν έχει θέσει βέτο σε κάποια δουλειά επειδή υπήρχε κάποιος συνάδελφος που ήταν τσακωμένοι» ρώτησε η Ελένη Τσολάκη τον καλεσμένο στην εκπομπή Happy Day Γιώργο Παρτσαλάκη. Ο ηθοποιός, ο οποίος δεν κάνει συχνά τηλεοπτικές εμφανίσεις έστειλε το μήνυμα του χωρίς να «μασάει» τα λόγια του…

«Έθεσα, αλλά επειδή είμαι 40 χρόνια σε αυτή την εργασία και θεωρώ ότι πρέπει και έχω και δικαίωμα να έχω μία άποψη για το αν ένας ηθοποιός μπορεί να κάνει κάτι ή μπορεί να μην κάνει κάτι. Αυτό που εισέπραξα από έναν άνθρωπο ήταν ότι «συγγνώμη, αλλά οι συνάδελφοι σου είναι μιάσματα;», τον οποίο τον θεωρώ πολύ γελοίο αυτόν τον άνθρωπο που μου το είπε αυτό και το ξέρει αυτός.

Διότι εκείνος έχει το δικαίωμα να επιλέξει κάποιους ανθρώπους χωρίς να θεωρεί μιάσματα τους άλλους, αλλά του κάνουν ή δεν του κάνουν. Εγώ το αν θα πω την άποψη μου, το θεωρώ γιατί υπερβαίνω τα όρια, με την έννοια ότι εκείνος επέλεξε… κατά συνέπεια εγώ… Για μένα μία τέτοια συμπεριφορά είναι απέραντα γελοία. Ναι μπορώ να έχω άποψη ποια και νομίζω ότι έχω και δικαίωμα σε μια δουλειά που θα είμαι ότι αυτός μπορεί να είναι ή δεν μπορεί. Όχι για προσωπικούς λόγους, αλλά για επαγγελματικούς καθαρά» είπε ο Γιώργος Παρτσαλάκης.