Γιώργος Παράσχος: «Δεν είμαι αποδεκτός στο χώρο των ηθοποιών»

Γιώργος Παράσχος

«Έχω βαρεθεί να βλέπω τους ίδιους και τους ίδιους να παίζουν το ίδιο και το ίδιο πράγμα».

Στο Πρωινό και τη Μαρία Κοκολάκη έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Παράσχος, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το χωρισμό του.

«Ακόμη και τώρα δεν είμαι αποδεκτός στο χώρο των ηθοποιών. Δεν είμαι το νούμερα 1 πρόσωπο και δεν χτυπάει ασταμάτητα το τηλέφωνό μου. Σκέφτομαι από τώρα τι θα κάνω την επόμενη σεζόν. Χαίρομαι που δίνονται ευκαιρίες σε νέα πρόσωπα όπως στις Άγριες Μέλισσες. Έχω βαρεθεί να βλέπω τους ίδιους και τους ίδιους να παίζουν το ίδιο και το ίδιο πράγμα.

Δεν ζηλεύω ανθρώπους που έχουν φτιάξει μεγάλες καριέρες, ζηλεύω τις ευκαιρίες τους. Δεν θα δεχόμουν πάλι να είμαι σε μια εκπομπή στην τηλεόραση και να κάνω αυτό που θέλουν οι άλλοι. Δεν θα έκανα τη γλάστρα. Σε μια εκπομπή μου το ζήτησαν και σε μια άλλη το εννοούσαν. Έχω αρνηθεί να κάνω τους ρόλους του ωραίου.

Με τη γυναίκα μου μπορεί να έχουμε πάρει διαζύγιο, αλλά έχουμε πολύ καλή επικοινωνία. Μου κάθεται άσχημο στα αυτιά μου να την πω πρώην γυναίκα μου. Με στεναχώρησε που μια εκπομπή σχολίασε ότι κάναμε διαφήμιση το χωρισμό μας μέσω περιοδικού.

Κάναμε φωτογράφιση για να ανακοινώσουμε δημοσίως το χωρισμό μας γιατί θέλαμε να δείξουμε μια μορφή διαζυγίου που δεν χρειάζεται να βγάζουμε μαχαίρια», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Παράσχος.