Γιώργος Παράσχος: «Δεν έχω πάρει τις ευκαιρίες που αξίζω»

Γιώργος Παράσχος

"Δικαιώθηκα όμως πολύ τότε με τις Άγριες Μέλισσες" εξηγεί ο Γιώργος Παράσχος.

Με αφορμή την παράσταση «Το κλουβί με τις τρελές» μίλησε ο Γιώργος Παράσχος στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και τη δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου στο OPEN. Μέσα σε όλα, δε, ο γοητευτικός ηθοποιός αναφέρθκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε λόγω εμφάνισης στην καλλιτεχνική του διαδρομή καθώς και το φρένο που ίσως μπήκε από ανθρώπους του χώρου.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Παράσχος εξομολογήθηκε πως «μου έχουν πει πάρα πολλές φορές ότι δεν κάνω για έναν ρόλο επειδσή είμαι πολύ γυμνασμένος. Μου έχουν πει ότι πρέπει να κάνω μόνο τον κακό, μόνο τον αστυνομικό, μόνο έναν μπράβο, μόνο έναν νονό της νύχτας. Δικαιώθηκα όμως πολύ τότε με τις Άγριες Μέλισσες γιατί είδα πάρα πολλούς σωματότυπους στα δικά μου κυβικά και χάρηκα πάρα πολύ που απέδειξαν ότι τα δικά μας κυβικά μπορούν να παίξουν ρόλους».

«Πιστεύω ότι δεν έχω πάρει τις ευκαιρίες που αξίζω και δεν ξέρω τον λόγο. Δεν ξέρω αν μπαίνει κάποιο φρένο. Μπορεί κάποιοι, γιατί το έχω ακούσει κι αυτό, κάποιοι να κρίνουν τον Γιώργο Παράσχο σαν προσωπικότητα από τις παρέες που κάνει. Είστε όμως σίγουροι για αυτά τα άτομα που νομίζετε ότι κάνω παρέα; Μπορεί απλά να με βλέπετε σε μια έξοδο και να μιλάω μαζί τους» πρόσθεσε, επίσης, ο Γιώργος Παράσχος στην ψυχαγωγική εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα στο OPEN