Γιώργος Παπακώστας: «Πήγαινα τοίχο τοίχο, τα πόδια μου έτρεμαν από τον κορονοϊό»

Γιώργος Παπακώστας

"Μου έβαζαν ορό, έπεφτε ο πυρετός στα 38μιση και μετά από μισή ώρα ανέβαινε πάλι στα 39" εξομολογήθηκε ο Γιώργος Παπακώστας.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Παπακώστας στην κάμερα του Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη το πρωινό της Πέμπτης. Ο γνωστός σεφ αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην περιπέτεια που πέρασε με τον κορονοϊό και τις επιχειρηματικές δραστηριότητες με τον πατέρα του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Παπακώστας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πέρασα πάρα πολύ δύσκολα τον κορονοϊό και ειλίκρινά εύχομαι να μην το περάσει κανείς τόσο βαριά. 18 ημέρες από τις οποίες τις πέντε ήμουν στο νοσοκομείο. Είχα για 12 συνεχόμενες ημέρες 39 πυρετό ακατέβατο. Μου έβαζαν ορό, έπεφτε στα 38μιση και μετά από μισή ώρα ανέβαινε πάλι στα 39».

«Για δυο μέρες με έκανε μπάνια η σύντροφος μου, η Φωτεινή. Δεν μπορούσα να σηκώσω τα χέρια μου, δεν μπορούσα να πάω τουαλέτα και να είμαι όρθιος, πήγαινα τοίχο τοίχο και τα πόδια μου έτρεμαν».

«Έχω δει τον πατέρα μου να καταστρέφεται και να αναγεννάτε από τις στάχτες του και το έχω πάθει και εγώ. Πάντα υπάρχει το άγχος και ο φόβος ότι θα πάθεις καταστροφή, αλλά όταν έχεις εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου το ρίσκο μικραίνει» πρόσθεσε ο σεφ στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha.