Γιώργος Παπακώστας: Καλά στην υγεία του μετά τη φωτιά στο εστιατόριο

Γιώργος Παπακώστας

"Ένας λάθος χειρισμός από έναν μάγειρα, ο οποίος πανικοβλήθηκε, δεν πάτησε το κουμπί που έπρεπε και χρειάστηκε να μπω εγώ μέσα", περιγράφει ο Γιώργος Παπακώστας

Για την φωτιά που ξέσπασε στην κουζίνα του εστιατορίου του μίλησε στο Πρωινό ο Γιώργος Παπακώστας. Ο ίδιος βρέθηκε για λίγο στο νοσοκομείο και ευτυχώς είναι πολύ καλά στην υγεία του. Στην κουζίνα έγιναν κάποιες ζημιές, η αντίδραση του προσωπικού ήταν άμεση και ο κόσμος πρόλαβε να βγει εγκαίρως έξω.

«Είμαι πολύ καλά τώρα», λέει ο Γιώργος Παπακώστας και συνεχίζει: «Γενικά, οι κουζίνες είναι ένα επικίνδυνο σπορ και πολύ συχνά υπάρχουν τέτοια ατυχήματα. Ένας λάθος χειρισμός από έναν μάγειρα, ο οποίος πανικοβλήθηκε, δεν πάτησε το κουμπί που έπρεπε και χρειάστηκε να μπω εγώ μέσα.

Όταν ένας άνθρωπος είναι επαγγελματίας, έχει εκπαιδεύσει το προσωπικό να ξέρει πως θα διαχειριστεί κάποιες καταστάσεις. Εμείς, με το που έγινε αυτό διώξαμε τον κόσμο χωρίς να πανικοβληθούμε και με την ησυχία μας σβήσαμε τη φωτιά και θα μπορέσουμε να ανοίξουμε ξανά, πολύ σύντομα».