Γιώργος Παπακώστας: «Ευτυχώς δεν άνοιξαν οι αερόσακοι και δεν σκοτώθηκα με το αγριογούρουνο»

Γιώργος Παπακώστας

"Πήγε ένα μέτρο πιο πέρα που το χτύπησα, έπεσε κάτω, σηκώθηκε και με κοίταξε άγρια" τόνισε ο Γιώργος Παπακώστας

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε ο Γιώργος Παπακώστας, την Δευτέρα, σχετικά με το ατύχημα που είχε πριν από λίγες ώρες με… αγριογούρονο! Ο δημοφιλής σεφ περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη και δεν έπαθε ο ίδιος κάποιο σοβαρό ατύχημα με την μετωπική που είχε με το ζωάκι.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Παπακώστας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είχα πάει για μια βάπτιση στη Βυτίνη και φεύγοντας για Αθήνα το βράδυ, στον επαρχιακό δρόμο που δεν έτρεχα κιόλας, ήρθαμε μούρη με μούρη με το αγριογούρουνο. Εκείνη τη στιγμή να πω την αλήθεια δεν έτρεχα γιατί στο απέναντι ρεύμα κάποιος είχε κάνει προσπέραση έχοντας μπει στη δική μου λωρίδα. Οπότε έκοψα και αλήθεια το αγριογούρονο ήταν σαν να με είδε».

«Το ζωάκι, που ήταν γύρω στα 200 κιλά, πήγε ένα μέτρο πιο πέρα που το χτύπησα, έπεσε κάτω, σηκώθηκε, με κοίταξε άγρια και έφυγε τρέχοντας».

«Δόξα τον Θεό που δεν άνοιξαν οι αερόσακοι μου και δεν έπεσα εγώ να σκοτωθώ! Άμα δεν γινόταν προσπέραση στην αντίθετη λωρίδα, μπορεί να έτρεχα παραπάνω και θα μπορούσα να σκοτωθώ » συμπλήρωσε, επίσης, ο Γιώργος Παπακώστας στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.