Γιώργος Παπαγεωργίου: «Θα παίξουμε μαζί με τη Δανάη Μιχαλάκη στο θέατρο»

Γιώργος Παπαγεωργίου

"Στην καραντίνα η Δανάη με τρόμαζε με μία περίεργη φωνή θρίλερ που θύμιζε την ταινία του Εξορκιστή", αποκαλύπτει ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και τον Άρη Καβατζίκη για τη συμμετοχή του στη νέα σειρά του MEGA με τίτλο «Σκοτεινή Θάλασσα», τη συνεργασία του με τη μητέρα του στο θέατρο, αλλά και το πως βιώνει την συζυγική ζωή με την πρωταγωνίστρια των «Άγριων Μελισσών», Δανάη Μιχαλάκη.

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου μίλησε για τους Polkar, ένα σημαντικό κεφάλαιο της ζωής του. «Αυτό που θέλουμε είναι να στήνεται ένα μεγάλο γλέντι για εμάς και τον κόσμο. Όποιος έχει βρεθεί στη συναλία των Polkar το καταλαβαίνει αυτό, έχει αυτό το κομμάτι του γλεντιού», είπε. «Στο πίσω μέρος του μυαλού μου έχω πάντα ένα μικρό διάβολο, ο οποίος είναι έτοιμος να σαρκάσει και να τρολλάρει όποιο σοβαρό θέμα και να υπάρχει», είπε.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στον ρόλο που θα ενσαρκώσει στη νέα σειρά του MEGA «Σκοτεινή Θάλασσα». «Ο Χρήστος, ο ήρωάς μου στη σειρά, πάσχει από διπολική διαταραχή, έχει να διαχειριστεί την πάθησή του και όλα όσα ακούγονται για αυτόν. Έχει κενά μνήμης και προσπαθεί και ο ίδιος να καταλάβει εάν είναι ένοχος ή όχι. Δεν ξέρω ούτε εγώ ακόμη το τέλος της σειράς, δεν μου το έχουν πει οι σεναριογράφοι!», δήλωσε.

Όπως αποκάλυψε, έχει φάει «πόρτα» σε ρόλο μεγάλης τηλεοπτικής επιτυχίας. Ήταν να ερμηνεύσει τον ρόλο του αντίζηλου του πρωταγωνιστεί, όμως ο πρωταγωνιστής θεώρησε πως το κοινό θα ταυτιστεί με τον ρόλο του αντίζηλου κι έτσι ο Γιώργος Παπαγεωργίου έμεινε εκτός.

Ο ηθοποιός συνεργάστηκε στο θέατρο με την μητέρα του, Φιλαρέτη Κομνηνού, στην παράσταση «Αρίστος». Αυτό τον έβαλε σε σκέψεις, γιατί θα έπρεπε να την καθοδηγήσει και της διδάξει ένα ρόλο. «Στην αρχή ήταν αμήχανο. Κάναμε μία μεγάλη κουβέντα, αλλά τελικά είδα ότι αξίζει το ρίσκο να συνεργαστώ με την μητέρα μου. Δεν το μετανιώσαμε. Όταν περάσει η αμηχανία συνομιλούσαμε μεν επαγγελματικά, αλλά χωρίς να ακυρώνουμε τη σχέση μας. Καμιά φορά της έλεγα “ρε μάνα, αφού είπαμε δεν θα τον πάμε έτσι τον ρόλο” ή εκείνη μου έλεγε “ρε γιε μου, πάλι αυτή την σκηνή;”».

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του. Θεωρεί ότι μοιάζει εξωτερικά με τον πατέρα του και τον χαρακτηρίζει ως ένα ευαίσθητο άνθρωπο, φανατικό των Polkar. Με τα αδέρφια του που ζουν στη Θεσσαλονίκη έχει πολύ καλή σχέση. Ο Γιώργος Παπαγεωργίου μίλησε για το ενδεχόμενο συνεργασίας στο θέατρο με την Δανάη Μιχαλάκη, με την οποία παντρεύτηκαν φέτος τον Αύγουστο στη Σύρο.

«Με την Δανάη θα παίζαμε μαζί σε παράσταση. Δεν έγινε, αλλά τελικά θα το κάνουμε σε άλλη παράσταση μετά από πρόταση που δεχτήκαμε. Δεν φοβόμαστε να ανέβουμε μαζί στην σκηνή με την Δανάη. Αυτό που φοβόμαστε και μάλλον δεν θα το κάνουμε ποτέ είναι να την σκηνοθετήσω. Το να είμαστε μαζί στην πρόβα και στο σπίτι με την Δανάη θα ήταν για μένα μία μικρή βόμβα. Όταν δουλεύεις πολύ, βλέπεις τον άνθρωπό σου αργά το βράδυ, αλλά μέσα στη μέρα φροντίζουμε να αναζητάμε ο ένας τον άλλον και ανταλλάσσουμε φωτογραφίες» είπε.

Εκείνο που λατρεύει η Δανάη Μιχαλάκη, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι η ανατροπή κι αυτό τους βοηθάει να μην υπάρχει ρουτίνα στη σχέση. «Είναι μεγάλο πειραχτήρι, δεν είναι αυτό που νομίζετε!», είπε ο Γιώργος Παπαγεωργίου. «Στην καραντίνα η Δανάη με τρόμαζε με μία περίεργη φωνή θρίλερ που θύμιζε την ταινία του Εξορκιστή κι εγώ τρόμαζα κανονικά. Έχουμε μαλώσει γι’ αυτή την φωνή. Της έλεγα “τι θέλεις; να βλέπω εφιάλτες;”».