Γιώργος Παπαγεωργίου: «Ο πρώτος μου γάμος ήταν του ενθουσιασμού»

Γιώργος Παπαγεωργίου

"Δεν ξέρω, για τους Κριούς αυτό λένε; Ότι είναι παρορμητικοί; Ε αυτό" δήλωσε, με χιούμορ, ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Καλεσμένος της Μαρίας Μπακοδήμου βρέθηκε ο Γιώργος Παπαγεωργίου, το απόγευμα της Κυριακής, στο πλατό της εκπομπής «Γεια σου» με αφορμήτ ην επερχόμενη πρεμιέρα της νέας σειράς του ΣΚΑΪ, «Γλυκάνισος». Μεταξύ άλλων, όμως, ο γοητευτικός πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στον γάμο που είχε προχωρήσει πριν από αυτόν με την Δανάη Μιχελάκη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Παπαγεωργίου εξομολογήθηκε πως «ήταν ένας γάμος λίγο του ενθουσιασμού, ο οποίος όμως δεν κράτησε πολύ. Παρορμητικός. Δεν ξέρω, για τους Κριούς αυτό λένε; Ότι είναι παρορμητικοί; Ε αυτό! Ακολουθώ τη ζωδιακή μου γραμμή».

«Παρ’ όλα αυτά ήρθε μετά ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής μου, που είναι η Δανάη και νομίζω ότι από τότε όλη αυτή η ερωτική ορμή, από το δημοτικό μέχρι τώρα, βρήκε κάπου και ακούμπησε σωστά».

«Νομίζω πως δεν θα ζηλεύει με τις σκηνές στον Γλυκάνισο γιατί έχουμε συμφιλιωθεί και οι δύο με την ιδέα. Λέμε ευτυχώς που είμαστε ηθοποιοί και καταλαβαίνει ο ένας τι σημαίνει ερωτική σκηνή» συμπλήρωσε ο Γιώργος Παπαγεωργίου στην Μαρία Μπακοδήμου και στη νέα εκπομπή «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ.