Γιώργος Παπαγεωργίου: «Μπερδεύονταν και με έλεγαν γιο της Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη»

Γιώργος Παπαγεωργίου

"Η μητέρα μου δεν είναι η κλασική Ελληνίδα μάνα..."

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου μίλησε στην κάμερα της «Ελένης» και τον δημοσιογράφο Θάνο Βάγιο. Ο ηθοποιός και γιος της Φιλαρέτης Κομνηνού, στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη, μίλησε για την απόφαση να ακολουθήσει τον καλλιτεχνικό δρόμο αλλά και την αναγνωρισιμότητα της μητέρας του.

«Όταν ήμουν μικρός είχα μια μπάντα και έπαιζα ροκ μουσική. Στα 19, 20 άρχισε να με ενδιαφέρει το θέατρο και να καλλιεργείται η ιδέα του να σπουδάσω υποκριτική» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

«Δεν ήθελα με τίποτα, ειδικά στο πρώτα μου βήματα, κάποιος να θεωρήσει πως πήρα μια δουλειά επειδή έχει να κάνει με την μητέρα μου» παραδέχθηκε ο νεαρός ηθοποιός, συμπληρώνοντας: «Κάποια στιγμή όμως έπρεπε να απαλλαγώ από αυτό το κόμπλεξ και συμφιλιώθηκα με την ιδέα».

«Το αστείο είναι πως πολλές φορές με μπέρδευαν και έλεγαν «α, είσαι ο γιος της Καραμπέτη»…. Είχαμε, ναι, τέτοια» αποκάλυψε με χαμόγελο ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Όσον αφορά την μεγάλη του αδυναμία, την μητέρα του, Φιλαρέτη Κομνηνού, σημείωσε: «Η μητέρα μου δεν είναι η κλασική Ελληνίδα μάνα και αυτό είναι ωραίο. Έτσι δεν έγινα και εγώ ο κλασικός Έλληνας».

«Πολλές φορές ήμασταν με τη μητέρα μου στο αυτοκίνητο και την κοιτούσαν, όχι όμως επειδή είναι γνωστή ηθοποιός αλλά μια όμορφη γυναίκα» πρόσθεσε, σε άλλο σημείο, ο Γιώργος Παπαγεωργίου.