Γιώργος Παπαγεωργίου: «Με τη Δανάη δεν πουλάμε την προσωπική μας ζωή»

Γιώργος Παπαγεωργίου

«Εγώ και η Δανάη διαχειριζόμαστε σωστά τη δημοσιότητα», λέει ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τη Φωτεινή Λάσπα έδωσε ο Γιώργος Παπαγεωργίου. Ο ηθοποιός μίλησε για τους ισχυρούς δεσμούς με την οικογένειά του και εξήγησε πώς καταφέρνουν με την Δανάη Μιχαλάκη να διαχειρίζονται την δημοσιότητα.

«Η μουσική ήρθε στη ζωή μου πριν την υποκριτική. Ήμουν στην εφηβεία, βίωνα έκρηξη ορμονών και η μουσική ήταν η διέξοδος μου. Tα παιδιά των καλλιτεχνών έχουν μια αγωνία, αν θα μπορούν να σταθούν στα πόδια τους δίπλα στο όνομα των γονιών τους. Στα 18 μου πήρα την απόφαση να σπουδάσω μάρκετινγκ. Σπούδασα τελικά, αλλά κατάλαβα ότι δεν είναι για εμένα. Υπήρξα φρικτός σερβιτόρος και σε όσα μαγαζιά δούλεψα τους έβαλα μέσα», είπε αρχικά ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου είπε στη συνέχεια: «Εγώ και η Δανάη διαχειριζόμαστε σωστά τη δημοσιότητα. Δεν πουλάμε την προσωπική μας ζωή. Έχω ισχυρούς δεσμούς με την οικογένεια μου. Το μισό μου σόι είναι Πόντιοι και έχω πολύ ωραίες μνήμες από τραπεζώματα. Έχω μεγάλη αδυναμία στην γιαγιά μου την Ελένη. Όταν πηγαίνω Θεσσαλονίκη και μένω στο πατρικό μου, νιώθω ξανά έφηβος».

Κλείνοντας, ο Γιώργος Παπαγεωργίου ανέφερε: «Στο σούπερ μάρκετ με αναγνώρισε η ταμίας και μου εξομολογήθηκε ότι έχει σχέση με έναν μουσουλμάνο. Ήμουν σε ερημική παράλια και προσπαθούσα να απομονωθώ, όταν ήρθε μια κυριά με ανοιχτή τη βιντεοκλήση για να με δείξει σε μια φίλη της».