Γιώργος Παπαγεωργίου για τα social media: «Τότε κατάλαβα ότι πραγματικά εκεί έξω υπάρχει τρέλα»

Γιώργος Παπαγεωργίου

"Από τη στιγμή που ανοίγεις μια γνώμη στην άβυσσο που λέγεται social media πρέπει να είσαι έτοιμος και να δεχθείς την αντίθετη γνώμη" διευκρινίζει ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Στον καναπέ του Dot βρέθηκε ο Γιώργος Παπαγεωργίου, το μεσημέρι της Κυριακής, ώστε να παραχωρήσει μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Μίνω Θεοχάρη στο STAR. Μεταξύ άλλων, δε, ο νεαρός πρωταγωνιστής της σειράς «Γλυκάνισος» αναφέρθηκε στα social media και τα πικρόχολα σχόλια που ενίοτε δέχεται ο ίδιος σε αυτά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Παπαγεωργίου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν έχει τύχει να έρθω σε πολύ δύσκολη θέση από κάποιον hater ή κάτι τέτοιο στα social media. Δεν έχει τύχει. Όσες φορές έχω δεχθεί κάποια πικρόχολα σχόλια, θεωρώ πως είναι κομμάτι της δουλειάς και αυτό. Δηλαδή είναι ένα κομμάτι της συνθήκης. Από τη στιγμή που ανοίγεις μια γνώμη στην άβυσσο που λέγεται social media πρέπει να είσαι έτοιμος και να δεχθείς την αντίθετη γνώμη».

«Πολύ πρόσφατα διάβασα μια είδηση ότι υπάρχει σε νοσοκομείο μια πτέρυγα με εγκαταλελειμμένα παιδιά που μεγαλώνουν μόνα τους. Κάτι το οποίο σε αρπάζει από το συναίσθημα και εκείνη την ώρα το λιγότερο που μπορείς να κάνεις είναι μια κοινοποίηση και μετά μπήκα σε μια διαδικασία να δω με ποιον τρόπο μπορώ πιο έμπρακτα να βοηθήσω. Με το που το ανέβασα αυτό ξυπνάω το επόμενο πρωί και βλέπω έναν φίλο, ο οποίος μου έχει γράψει από κάτω πως «δεν έχει καμία σχέση αυτό με την πραγματικότητα» και αυτή η είδηση είχε ήδη σβηστεί, μέσα σε μερικές ώρες, από αυτόν που την είχε ανεβάσει. Οπότε κατάλαβα ότι πραγματικά εκεί έξω υπάρχει τρέλα».

«Κάτι το οποίο μέσα σε μια ταχύτητα το αναπαράγεις και ξαφνικά την επόμενη στιγμή καταλαβαίνεις ότι όλο αυτό είναι ψεύτικο» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Γιώργος Παπαγεωργίου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του STAR.