Γιώργος Παπαγεωργίου για Δανάη Μιχαλάκη: «Δεν θέλουμε να μπούμε σε αυτήν την διαδικασία της εναλλαγής των ρόλων»

Γιώργος Παπαγεωργίου

"Αν είμαστε από το πρωί μέχρι το βράδυ συνέχεια μαζί, είναι κάτι που φοβάμαι ότι μπορεί να προκαλέσει τριγμούς στην σχέση μας" είπε ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται» και μίλησε για τη σχέση του με τη μητέρα του, Φιλαρέτη Κομνημού αλλά και τη σύντροφό του, Δανάη Μιχαλάκη, την παράσταση που σκηνοθετεί «Θάνατος στη Βενετία» αλλά και για τον συνδυασμό των τριών ιδιοτήτων του, ηθοποιΐα, σκηνοθεσία και τραγούδι.

Για τον λόγο που δεν έχει σκηνοθετήσει την σύζυγό του ανέφερε: «Νομίζω ότι δεν θα το κάνω. Μάλλον όχι. Έχουμε πει ότι είναι το μόνο που δεν θέλουμε να κάνουμε στην δουλειά. Έχουμε πει ότι θέλουμε να παίξουμε μαζί, αλλά δεν θέλουμε να μπούμε σε αυτήν την διαδικασία της εναλλαγής των ρόλων γιατί υπάρχει το εξής: Εμένα μου αρέσει πολύ, οι ιδιότητες που έχω στην δουλειά ηθοποιός, σκηνοθέτης, να υπάρχει αυτή η εναλλαγή και μέσα στο σπίτι.

Ενώ είμαστε κι οι δυο στις δουλειές μας κι όταν γυρίζουμε σπίτι έχουμε να πούμε κάτι διαφορετικό. Αν είμαστε από το πρωί μέχρι το βράδυ συνέχεια μαζί, είναι κάτι που φοβάμαι ότι μπορεί να προκαλέσει τριγμούς στην σχέση μας. Αυτό είναι δική μου φοβία γιατί άλλα ζευγάρια το κάνουν μια χαρά. Προς το παρόν το φοβάμαι αυτό το δουλειά και σπίτι μαζί» εξομολογήθηκε ο Γιώργος Παπαγεωργίου.