Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δυσκολευτήκαμε μέχρι να καταλάβουμε το κόλπο που δένεις την πάνα αλλά πια έχω γίνει ειδικός»

Γιώργος Παπαγεωργίου

"Το να αλλάζω πάνα στην κόρη μου είναι οι στιγμές που νιώθω ότι μπορώ να προσφέρω κι εγώ γιατί ένας άντρας μπορεί να προσφέρει ακόμα και όταν ένα παιδί είναι νεογέννητο" ανέφερε ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου έδωσε συνέντευξη στο Breakfast@star και στην Λιλή Πυράκη και μίλησε για την πατρότητα και το πως βιώνει ο ίδιος αυτό το πρωτόγνωρο συναίσθημα.

«Ό,τι και να μου είχαν πει για την πατρότητα, είναι κάτι πολύ έντονο, τόσο πρωτόγνωρο που απλά το υποδέχεσαι. Γυρίσαμε από διακοπές τον Σεπτέμβρη και μέχρι τη γέννηση της μικρής, ήμουν συνεχώς στο σπίτι με ένα κατσαβίδι και έκανα δουλειές. Έπρεπε κάπως να αλλάξει το σπίτι» είπε ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

«Η πάνα ήταν μία μεγάλη δυσκολία μέχρι να καταλάβουμε το μπρος και το πίσω και πως το δένεις κι όλο το κόλπο που πρέπει να μάθεις, αλλά μετά από δύο τρεις φορές νομίζω ότι πια έχω γίνει expert. Το να αλλάζω πάνα στην κόρη μου είναι οι στιγμές που νιώθω ότι μπορώ να προσφέρω κι εγώ γιατί ένας άντρας μπορεί να προσφέρει ακόμα και όταν ένα παιδί είναι νεογέννητο και ψυχολογικά και πρακτικά, οπότε είναι χαρά μου» συνέχισε ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Πηγή εικόνας NDP