Γιώργος Παπαδόπουλος: «Ήξερα ότι η Φουρέιρα είναι έγκυος, έχω χάρισμα και το καταλαβαίνω από το πρόσωπο»

Γιώργος Παπαδόπουλος

"Χαίρομαι πάρα πολύ για την Ελένη, συγκινούμαι κιόλας, γιατί το ήθελε πάρα πολύ" δηλώνει ο Γιώργος Παπαδόπουλος

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος πραγματοποίησε τα γυρίσματα του promo trailer για τις νυχτερινές του εμφανίσεις στην Κύπρο, παρέα με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και τον Θέμη Αδαμαντίδη.

Η κάμερα της εκπομπής Happy Day βρέθηκε εκεί και τον ρώτησε για την εμπειρία του από την περιοδεία στην Αμερική αλλά και για το εάν ο ίδιος γνώριζε από πριν για την εγκυμοσύνη της Ελένης Φουρέιρα.

«Χαίρομαι πάρα πολύ για την Ελένη, συγκινούμαι κιόλας, γιατί το ήθελε πάρα πολύ. Την πήρα τηλέφωνο, της έδωσα τις ευχές μου και της είπα όπου μπορώ να εξυπηρετήσω θα εξυπηρετήσω» δήλωσε για την εγκυμοσύνη της τραγουδίστριας ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ενώ αποκάλυψε ότι το είχε καταλάβει από νωρίς, διότι έχει… χάρισμα.

«Το ήξερα γιατί έχω ένα χάρισμα. Και στις δύο εγκυμοσύνες της Γαλάτειας το κατάλαβα από το πρόσωπό της. Έτσι και στην Ελένη. Της είχα στείλει ένα μήνυμα όταν ήταν τριών μηνών και της είπα μωρό μου, να ξεκουράζεσαι. Μου απάντησε με προσευχούλα και καρδούλα».

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος βρέθηκε πρόσφατα για μία μίνι περιοδεία στην Αμερική μαζί με την σύζυγο και τον μεγάλο του γιο, αφήνοντας πίσω στην Ελλάδα τον μικρότερο. Πώς ήταν αυτή η εμπειρία; «Πονέσε πάρα πολύ που αφήσαμε τον μικρό πίσω, η Γαλάτεια ακόμα χειρότερα από μένα. Στην Αμερική έκλαιγε κάποια βράδια» εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής.