Γιώργος Παπαδόπουλος για Γιώργο Νταλάρα: «Και μόνο που έβαλε στην ίδια πρόταση «Κύπρος» και «μπιφτέκια» δεν μου άρεσε καθόλου»

Παπαδόπουλος

"Ούτε με αφορά, ούτε θέλω να το σχολιάσω, γιατί θα νευριάσω κιόλας", τόνισε ο τραγουδιστής.

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε ο Γιώργος Παπαδόπουλος. Τον γνωστό τραγουδιστή και συνθέτη συνάντησε η ρεπόρτερ Μένια Κούκου, ρωτώντας τον για όσα είπε στη συνέντευξή του στο «MEGA Stories» ο Γιώργος Νταλάρας σχετικά με την Κύπρο και τις διαφημίσεις για τα… μπιφτέκια.

«Όταν εγώ έχω πάει στην Κύπρο από το 1969 30 φορές να τραγουδήσω και 200 φορές να τραγουδήσω για την Κύπρο, είναι μεγάλο το ποσοστό. «Ναι, αλλά κι εσύ δεν διαφημίζεις την Κύπρο;», με ρωτάνε κάποιοι τρολ. Φίλε, η Κύπρος δεν είναι μπιφτέκι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Νταλάρας στη Δώρα Αναγνωστοπούλου.

«Παιδιά, δεν θα ασχοληθώ ούτε με τον Νταλάρα, ούτε με τα μπιφτέκια για την Κύπρο, που είναι η πατρίδα μου και είναι τόσα χρόνια η μισή τουρκοκρατούμενη», απαντά ο Γιώργος Νταλάρα στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

«Κανείς δεν ασχολείται με αυτό και ασχολούμαστε με τον Νταλάρα, που πέταξε κάτι για μπιφτέκια. Ούτε με αφορά, ούτε θέλω να το σχολιάσω, γιατί θα νευριάσω κιόλας», επισήμανε ο τραγουδιστής εμφανώς ενοχλημένος.

«Δεν αφήνω κανέναν Νταλάρα να πει για την Κύπρο και για μπιφτέκια. Και μόνο που έβαλε στην ίδια πρόταση «Κύπρος» και «μπιφτέκια» δεν μου άρεσε καθόλου», καταλήγει στις δηλώσεις του ο Γιώργος Παπαδόπουλος.