Γιώργος Παπαδόπουλος: «Έπαθε η Γαλάτεια μια κρίση πανικού και κλείστηκε στην τουαλέτα για πέντε λεπτά»

Γιώργος Παπαδόπουλος

"Πιστεύω ότι η Γαλάτεια είναι η μόνη Κύπρια που δεν τραγουδάει" ομολογεί ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

Με αφορμή τη συμμετοχή στο μουσικό σόου του Alpha, o Γιώργος Παπαδόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και τη δημοσιογράφο Ευάννα Ζουμπούρογλου. Μάλιστα, ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε με χιούμορ για τις φωνητικές δυνατότητες της συζύγου του, Γαλάτειας Βασιλειάδη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Παπαδόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η σύζυγος μου έχει μια δουλίτσα μέσα τώρα, κάνει φωνητική αυτή τη στιγμή! Έπαθε και μια κρίση πανικού, κλείστηκε στην τουαλέτα για πέντε λεπτά και την ψάχναμε».

«Άμα θέλει να το πάρει σοβαρά που ελπίζω να μην το πάρει σοβαρά, κάνω πλάκα, θα πάει σε έναν δάσκαλο για να κάνει ασκήσεις φωνητικής για 30 – 40 χρόνια για να μπορέσει να τραγουδήσει σωστά. Πιστεύω ότι η Γαλάτεια είναι η μόνη Κύπρια που δεν τραγουδάει, παιδιά».

«Με τα παιδιά μου κάνουμε πάρα πολλές τρέλες! Αρχικά τις ονομάζουμε ζαβολιές και με το που κλείνει η πόρτα, όταν φεύγει η Γαλάτεια, λέει ο Άγγελος «μπαμπά ζαβολιές». Στήνουμε στρατιώτες και τους πυροβολούμε με νερό με το λάστιχο! Έρχεται στο σπίτι η Γαλάτεια, βρίσκει έναν χαμό και συνήθως μας βάζει τις φωνές! Εγώ κλαίω σαν μικρό παιδάκι και ο ο Άγγελος γελάει» πρόσθεσε ο Γιώργος Παπαδόπουλος στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής του Alpha.