Γιώργος Παπαδάκης: «Υπήρξαν στιγμές που σκέφτηκα να φύγω από τον ΑΝΤ1»

Γιώργος Παπαδάκης

"Υπάρχει περίπτωση που έχω κλείσει ραντεβού με ιδιοκτήτη άλλου καναλιού και με κάρφωσε η οικονόμος της Αλίκης Βουγιουκλάκη, που έτυχε να είναι στον ίδιο χώρο" σημείωσε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Για τη μακρά τηλεοπτική του πορεία στον ΑΝΤ1 και τις στιγμές που σκέφτηκε να αποχωρήσει μίλησε ο Γιώργος Παπαδάκης στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Δεν ανανέωσα, αφού δεν πρόκειται να φύγω εγώ ποτέ από τον ΑΝΤ1. Τι ανανέωσα; Υπήρξαν στιγμές που σκέφτηκα να φύγω από τον ΑΝΤ1. Ένας από τους λόγους που δεν ενέδωσα, ήταν αυτό το «παζάρι». Εγώ είμαι λαϊκής προέλευσης κι απλός. Όλα αυτά τα έκλεισε και με πόσα λεφτά, με ενοχλούσαν» ανέφερε ο Γιώργος Παπαδάκης.

«Είχα δελεαστικότατες προτάσεις με πολύ περισσότερα χρήματα. Έχει έρθει ιδιοκτήτης καναλιού που ξέχασε το πορτοφόλι του και το κινητό στο σπίτι μου. Υπάρχει περίπτωση που έχω κλείσει ραντεβού με ιδιοκτήτη άλλου καναλιού και με κάρφωσε η οικονόμος της Αλίκης Βουγιουκλάκη, που έτυχε να είναι στον ίδιο χώρο. Όταν έφυγα από το ραντεβού, το ήξεραν ήδη στον ΑΝΤ1. Τα ραντεβού να τα κάνεις κι από ματαιοδοξία. Α με θέλουν» πρόσθεσε ο Γιώργος Παπαδάκης.