Γιώργος Παπαδάκης: «Πήγα και παρακάλεσα να σταματήσει η εκπομπή και σταμάτησε στα έξι επεισόδια»

Γιώργος Παπαδάκης

"Παιδιά, δεν μπορώ να το κάνω αυτό, δεν ξέρω να το κάνω..."

Την Μπέττυ Μαγγίρα συνάντησε ο Γιώργος Παπαδάκης στην τελευταία εκπομπή για το 2023 στο «I love Σου Κου» το Σάββατο στον ΑΝΤ1. Μέσα σε όλα, ο δημοφιλής παρουσιαστής της πρωινής ζώνης αναφέρθηκε στην προσπάθεια που είχε κάνει πριν λίγα χρόνια στην βραδινή ζώνη όπου παρουσίασε μια μουσική εκπομπή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Παπαδάκης εκμυστηρεύτηκε πως «είχα κάνει ένα πρόγραμμα στη βραδινή ζώνη και μάλιστα σε μια εκπομπή ήταν καλεσμένη και η αδελφή σου. «Sold out» λεγόταν η εκπομπή, κάναμε έξι εκπομπές και τους είπα: «Παιδιά, εγώ δεν μπορώ να το κάνω αυτό, δεν ξέρω να το κάνω». Υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να κάνουν κάτι τέτοιοι πολύ καλύτερα από εμένα».

«Πήγα και παρακάλεσα, λοιπόν, να σταματήσει η εκπομπή και σταμάτησε. Βραδινό ήταν και έπαιζε Σάββατο βράδυ. Δεν ήταν με συνεντεύξεις αλλά ένα ζωντανό πρόγραμμα με μουσική.. Ήταν ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, η Άννα Βίσση και πρόλαβα και έκανα 5 – 6 έξι εκπομπές αλλά δεν μου πήγαινε, δεν μου έβγαινε».

΄

«Ήταν δηλαδή αυτό που είχα πει τότε και πάλι είχε παρεξηγηθεί: «Μαθήτρια το πρωί, πόρνη το βράδυ». Δεν μπορούσα» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Γιώργος Παπαδάκης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Μπέττυς Μαγγίρα στον ΑΝΤ1.