Γιώργος Παπαδάκης: «Ήταν η πιο δύσκολη στιγμή, δεν το χώραγε το μυαλό μου»

Γιώργος Παπαδάκης

"Οι άνθρωποι πίσω από τις κάμερες δεν ήξεραν τι να κάνουν" αποκάλυψε ο Γιώργος Παπαδάκης

Μαζί με τον γιο του, Φοίβο βρέθηκε ο Γιώργος Παπαδάκης στο πλατό του τελευταίο «Καλύτερα δε γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού την Κυριακή στον Alpha. Μεταξύ άλλων, ο έμπειρος δημοσιογράφος και παρουσιαστής της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1 μίλησε για την πλέον δύσκολη τηλεοπτική του στιγμή μέχρι σήμερα.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Παπαδάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήταν η πιο δύσκολη στιγμή μου στην τηλεόραση το περιστατικό με τον Ηλία Κασιδιάρη και την Λιάνα Κανέλλη. Ήταν η πιο δύσκολη γιατί δεν περίμενα ότι θα είχε αυτή την εξέλιξη. Κάποιοι διακωμώδησαν την αντίδραση μου, το «όχι, όχι» αλλά μου βγήκε αυθόρμητα γιατί πραγματικά δεν το χώραγε το μυαλό μου ότι ένας άνδρας θα σηκώσει το χέρι σε μια γυναίκα. Ότι θα σηκώσει το χέρι σε έναν άνθρωπο γενικότερα, πόσο μάλλον να είναι γυναίκα και να αιφνιδιαστεί κιόλας».

«Ήταν πραγματικά και η διαχείριση αυτή που βλέπατε στον αέρα αλλά και μετά, γιατί μετά έγινε χειρότερο. Έπεσαν όλοι επάνω, αυτός προσπάθησε να φύγει, απομονώθηκε και εγκλωβίστηκε σε έναν χώρο, έπαιρνε τηλέφωνο και έλεγε «ελάτε όλοι μαζί», κινητοποίηση, κακό και τα λοιπά. Οι άνθρωποι πίσω από τις κάμερες δεν ήξεραν τι να κάνουν».

«Και τότε, όπως ήταν το στούντιο και ήμασταν από τη μια πλευρά το σκηνικό του Καλημέρα Ελλάδα και απέναντι ήταν του Πρωινού που ήταν η Σίσσυ Χρηστίδου με τον Χρήστο Φερεντίνο, όπου τα παιδιά τρελάθηκαν! Δεν ήξεραν τι να κάνουν, πως να αντιδράσουν. Ήταν η πιο δύσκολη στιγμή» πρόσθεσε, ακόμα, ο Γιώργος Παπαδάκης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Alpha.