Γιώργος Παπαδάκης για Survivor: «Οφείλω μια εξήγηση! Θα ήμουν ανόητος να πιστεύω ότι…»

Γιώργος Παπαδάκης
«Σε ότι αφορά το Big Brother, ήμουν ο μοναδικός σε αυτό το σταθμό, ο οποίος είχα εναντιωθεί. Να σας φέρω βίντεο να δείτε τι είχα πει…».

Στο Survivor αναφέρθηκε ο Γιώργος Παπαδάκης λίγο μετά την έναρξη της σημερινής του εκπομπής. Ο γνωστός παρουσιαστής εξήγησε στον κόσμο τι εννοούσε στον χθεσινό σχολιασμό που έκανε, ενώ μίλησε και για το Big Brother.

«Οφείλω μια εξήγηση γι’ αυτό που είπα χθες για το Survivor. Είναι μια τεράστια επιτυχία του ΣΚΑΙ με τεράστια ποσοστά τηλεθέασης. Δεν χαρακτήρισα απαράδεκτους όσους το παρακολουθούν, εγώ μίλησα για το πάθος κάποιων, όταν συντονίζονται με τις κόντρες των παικτών του Survivor. Απειλούν οικογένειες, παθιάζονται, βρίζονται… Το συσχέτισα με τους χουλιγκάνους στις κερκίδες κι έλεγα: είναι δυνατόν άνθρωποι που είναι άνεργοι, άνθρωποι που έχουν ένα κάρο προβλήματα να μισούν τον Χανταμπάκη ή τον Χούτο; Σε αυτούς αναφέρθηκα και είπα ότι θα ήμουν ανόητος να πιστεύω ότι δύο εκατομμύρια άνθρωποι, οι οποίοι παρακολουθούν το Survivor είναι απαράδεκτοι, κάθε άλλο παρά, και μέλη της οικογένειάς μου παρακολουθούν.

Είπα ότι αυτοί οι άνθρωποι ψηφίζουν. Ποιοι; Αυτοί οι οποίοι ή σκοτώνονται στην εξέδρα για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό ή σκοτώνονται στην εξέδρα για Χανταμπάκη, Χούτο και Ντάνο. Είπα, αυτοί οι άνθρωποι θα ψηφίσουν; Και θα ψηφίσουν για το Survivor ή για τα χάλια τα οποία έχει αυτός ο τόπος; Εκεί αναφέρθηκα και πραγματικά θα ήμουν ανόητος να πιστεύω το αντίθετο για τα δύο εκατομμύρια των ανθρώπων, οι οποίοι παρακολουθούν το Survivor. Δεν είναι κωλοτούμπα, αυτό είπα χθες και είπα μάλιστα ότι θα ήμουν ανόητος να πιστεύω ότι όσοι όλοι παρακολουθούν Survivor δεν πρέπει να ψηφίζουν. Όχι, εγώ είπα “θα ψηφίσουν για την τύχη αυτού του τόπου άνθρωποι που παθιάζονται για τα ποδόσφαιρο και για τον Χούτο και για τον Ντάνο;”. Μια χαρά είναι οι άνθρωποι και συμπαθής κάποιοι από αυτούς».

Για το Big Brother: «Σε ότι αφορά το Big Brother, ήμουν ο μοναδικός σε αυτό το σταθμό, ο οποίος είχα εναντιωθεί. Να σας φέρω βίντεο να δείτε τι είχα πει και δεν είχα δεχτεί και παρατηρήσεις από τον σταθμό. Κι όταν μάλιστα ο σταθμός είχε κάνει μια εκπομπή για το Big Brother, με είχαν καλέσει να την παρουσιάσω εγώ και είπα ότι εγώ έχω αντίθετη άποψη, δεν μου αρέσει. Και είχα αντιπαρατεθεί και με τον Ανδρέα Μικρούτσικο σε μία ζωντανή εκπομπή».