Γιώργος Παπαδάκης: «Άμα ξαναγελάσετε θα φύγω λόγω τιμής!»

«Μενεγάκη ή Σκορδά;»

Καλεσμένος του Ougachallenge στο «Spata Live» βρέθηκε ο Γιώργος Παπαδάκης ο οποίος ξεδίπλωσε το πηγαίο χιούμορ του στις ερωτήσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου και με αυτοσαρκασμό εκτός από το μουστάκι του αναφέρθηκε και στην κόμη του: «Δεν προσέχω τίποτα στον εαυτό μου., ούτε τα μαλλιά μου… Άμα ξαναγελάσετε θα φύγω λόγω τιμής. Έτσι Περρή;»

Αποφασισμένος να πει αλήθειες, ο δημοσιογράφος μίλησε για τον ανταγωνισμό, αλλά και τις ψυχαγωγικές εκπομπές στις οποίες έχει δώσει lead in όλα αυτά τα χρόνια. Θα εμπιστευόταν ποτέ το «Καλημέρα Ελλάδα» για μια μέρα στον Γιώργο Λιάγκα;

«Την προηγούμενη μέρα που θα ήταν να σταματήσει η εκπομπή. Θα την έκανε και θα σταμάταγε» αστειεύτηκε ο Γιώργος Παπαδάκης ο οποίος συμπλήρωσε: «Ο Γιώργος είναι ικανός και είναι από τους λίγους που μπορεί να κάνει και ενημέρωση και ψυχαγωγία. Βέβαια του την έχω πέσει άσχημα, του έχω πάρει συνέντευξη όταν ήταν υποψήφιος βουλευτής.»

Όσο για το δίλημμα: «Μενεγάκη ή Σκορδά;» ο δημοσιογράφος προτίμησε να μην κάνει επιλογή…
«Αν δεν παρεξηγηθεί ο Ματέο και ο Γιώργος… και τις δύο μαζί. Η Ελένη Μενεγάκη μου λείπει από τον ΑΝΤ1, ήταν το γειτονάκι μου.»

https://www.youtube.com/embed/Y7GJ3YhJMPI