Γιώργος Ορφανός: Η αλήθεια στο MasterChef για την Άλκηστη και τον Αλέξανδρο!

Γιώργος Ορφανός

Ποιος φταίει για την αποχώρησή του; Ποιος πρέπει να διορθώσει τη συμπεριφορά του;

Ο Γιώργος Ορφανός αποχώρησε από το MasterChef και πίσω στο σπίτι έγινε κακός χαμός. Η Άλκηστις Αλεξάκη και ο Αλέξανδρος Τσιουκάρης δεν έχουν και τις καλύτερες των σχέσεων και μια μεταξύ τους σύγκρουση φαντάζει πιο κοντά από ποτέ.

Η Άλκηστις θεώρησε τον Αλέξανδρο υπεύθυνο για την αποχώρηση του Γιώργου από το MasterChef. Εκείνος, όμως, έχει διαφορετική άποψη και την εξέφρασε δημόσια, Στη φωλιά των Κου Κου.

«Αρχικά, να πω ότι η Άλκηστις είναι ένα θηρίο που δύσκολα μπορείς να περιορίσεις και ο εγκλεισμός σου βγάζει περίεργα πράγματα. Όταν ήμουν εγώ στον εξώστη και έφυγε ο Ντέιβιντ, ένιωσα υπεύθυνος και δεν ήθελα να νιώσει έτσι ο Αλέξανδρος. Δεν είχα ζητήσει στον Αλέξανδρο να είναι στον εξώστη, ούτε στον Χρήστο, ούτε στην Άλκηστη. Ήξερα ότι κάποιοι άνθρωποι θα είναι εκεί. Από διαφορετική οπτική γωνία, για κάποιο λόγο ενοχλήθηκε η Άλκηστις.

Ο Αλέξανδρος ανήκει στην κατηγορία που όταν τον ρωτήσεις κάτι, σου απαντάει χωρίς να το σκεφτεί. Δεν θα σου πει ότι η συνταγή είναι κάπως έτσι, ή θα σου κρύψει υλικά. Τον τελευταίο λόγο τον είχα εγώ. Εγώ όφειλα να δω αν χρειάζεται το slip mat ή όχι. Δεν πιστεύω ότι έγινε κάτι κακοπροαίρετο.

Ήξερα ότι θα στεναχωρηθεί ο κόσμος του σπιτιού αν δεν γυρίσω, δεν ήξερα όμως μέχρι που. Τώρα… και για μένα είναι πρωτόγνωρο αυτό, όταν είδα μέχρι πού μπορεί να φτάσει η Άλκηστη. Είναι λάθος σε κάποια πράγματα, έχει το ανώριμο της ηλικίας, πρέπει να το δουλέψει και να μάθει πώς θα εκφράζει αυτό που σκέφτεται. Δεν μπορείς ούτε να προσβάλλεις, ούτε τραμπουκισμούς. Δεν είναι αυτή η εικόνα της Κρήτης μας. Καταλαβαίνω τον τρόπο που έχει μεγαλώσει, γιατί έχουμε μεγαλώσει σε παρόμοιο περιβάλλον και πρέπει να το περιορίσει. Θα έλεγα να της δώσουμε λίγο χρόνο», είπε ο Γιώργος Ορφανός.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα για το MasterChef εδώ…