Γιώργος Νανούρης: «Είχα φρικτό, τεράστιο άγχος και πήγα να λιποθυμήσω»

Γιώργος Νανούρης

"Πιες, να ηρεμήσεις, μου είπε γιατί ήταν πάρα πολύ άγχος, παραδέχθηκε ο Γιώργος Νανούρης.

Ο Γιώργος Νανούρης βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» την Παρασκευή προκειμένου να συναντήσει τη Τζένη Μελιτά και τον Φώτη Σεργουλόπουλο στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης εκφράστηκε από καρδιάς για τα συναισθήματα που τον κατέλαβαν όταν βρέθηκε για πρώτη φορά στον χώρο της Επιδαύρου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Νανούρης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είχα φρικτό, τεράστιο άγχος για την Επίδαυρο. Δηλαδή πήγα να λιποθυμήσω λίγο πριν από την παράσταση. Και είχε η Λένα Παπαληγούρα λίγο κονιάκ στο καμαρίνι της, εγώ δεν πίνω εν τω μεταξύ, της το είχαν φέρει κάποιοι δώρο και μου δίνει λίγο. «Πιες, να ηρεμήσεις» μου λέει. Πάρα πολύ άγχος, παιδιά, πάρα πολύ άγχος».

«Είναι το θέατρο που θέλουν να παίξουν όλοι οι ηθοποιοί του κόσμους, ο χώρος στον οποίο γεννήθηκε η τέχνη του θεάτρου. Είναι ένα μνημείο η Επίδαυρος, δεν είναι ένα απλό θέατρο, οπότε φέρει όλο αυτό το πράγμα το οποίο και δεν μπορείς να το αγνοήσεις».

«Αγχώνομαι πάρα πολύ, δεν κοιμάμαι. Ειδικά από τη συνεργασία με την Χαρούλα Αλεξίου και μετά έπαθα ένα πράγμα που πεταγόμουν στις 5 το πρωί! Κάναμε κάτι από το μηδέν και όταν το υλικό μαζεύτηκε από τα κείμενα που έγραφε, βγήκε λίγο σαν να είναι η ζωή της χωρίς να είναι όμως αυτός ο στόχος» πρόσθεσε, επίσης, ο Γιώργος Νανούρης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης