Γιώργος Μπόγρης: «Όταν απασχόλησε η προσωπική μου ζωή, έλεγαν ότι δεν θα με εμπιστευτεί κανένας προπονητής»

Γιώργος Μπόγρης

"Επειδή έσφιγγα πολύ τα δόντια μου και είχαν γεμίσει οι μύες γαλακτικό οξύ και είχε αλλάξει θέση ο ώμος μου".

Ο Γιώργος Μπόγρης έδωσε συνέντευξη στο Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και σε ένα ιδιαίτερο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. Τι σχόλια άκουγε όταν απασχολούσε τα μέσα με την προσωπική του ζωή;

«Είχα ταλαιπωρηθεί από το 2019 με ένα θέμα με τον ώμο μου. Είχε μπλοκάρει ένα νεύρο κάπου και είχα μόνιμο πόνο 24 ώρες, δεν ένιωθα καθόλου τα 2-3 δάχτυλά μου. Δεν μπορούσα να ανταπεξέλθω στα επίπεδα που ήθελα και αυτό δεν με ευχαριστούσε. Έκανα μπότοξ και ουσιαστικά το μπότοξ χαλάρωσε όλους τους μύες σε αυτό εδώ το κομμάτι και ελευθέρωσε ξανά την κίνησή μου. Αυτό έγινε επειδή έσφιγγα πολύ τα δόντια μου και είχαν γεμίσει οι μύες γαλακτικό οξύ και είχε αλλάξει θέση ο ώμος μου για να προστατέψει όλο αυτό το κομμάτι. Πλέον φοράω ένα μασελάκι όταν κοιμάμαι», αποκάλυψε ο Γιώργος Μπόγρης.


«Ήταν μια περίοδος που πέρασα φανταστικά στη ζωή μου, υπήρχαν και πάρα πολλά media… Άκουγα «πώς οι προπονητές θα σε εμπιστευτούν, δεν θα είσαι συγκεντρωμένος στο άθλημα». Τα ακούω βερεσέ. Είμαι πολύ χαρούμενος που έφυγα από αυτή τη χώρα και ξαφνικά από εκεί που όλοι μπορεί να με έκριναν, ξαφνικά έγινα πιο αγαπητός. Έλεγαν εδώ ότι είμαι ασόβαρος, και όταν πήγα στην Ισπανία έλεγαν ότι είμαι χαρά Θεού. Ξαφνικά άρχισαν και οι Έλληνες να γυρίζουν το μπιφτέκι. Δεν άφησα ποτέ τη δουλειά μου και την άποψη του κόσμου να με επηρεάσει σε αυτό που θέλω να κάνω. Η δημοσιότητα αυτή με βοήθησε γιατί από ένα σημείο και μετά σταμάτησα να δίνω σημασία και απλά περνούσα καλά και έκανα αυτό που με γέμιζε», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Μπόγρης.