Γιώργος Μουκίδης: «Περιμένω την απάντηση του Νότη Σφακιανάκη μετά το εξώδικο που του έστειλα»

Νότης Σφακιανάκης

Σπύρος Γιατράς: "Η αυτοκρατορία του Σφακιανάκη χτίστηκε από τον Μουκίδη, Χρυσοβέργη, Γιατρά. Δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό".

Ο Νότης Σφακιανάκης έλαβε το εξώδικο που του είχε στείλει ο Γιώργος Μουκίδης. Ο συνθέτης απαγορεύει  στον τραγουδιστή να λέει δημόσια κάποιες από τις μεγάλες επιτυχίες που του έχει γράψει. Μιλώντας Στη φωλιά των Κου Κου και στον Στέφανο Κωνσταντινίδη, ο Γιώργος Μουκίδης ανέφερε τα εξής: «Περιμένω την απάντηση του μετά το εξώδικο που του έστειλα. Δεν έχουμε καθόλου σχέσεις με τον Νότη. Τα τραγούδια μπορούν να ακούγονται κανονικά, εγώ τη δημόσια εκτέλεση του έκοψα στις ζωντανές του εμφανίσεις. O Βοσκόπουλος, για παράδειγμα, μπορεί να τα λέει, ο Σφακιανάκης δεν μπορεί να το πει. Τον λόγο θα σας τον αποκαλύψω σε λίγες ημέρες, όταν θα έχω την απάντησή του. Σύμφωνα με πληροφορίες του Στέφανου Κωνσταντινίδη, αυτά που είπε ο Νότης Σφακιανάκης στη συναυλία του στην Αλβανία για τους Έλληνες που «δε θέλουν να εργαστούν», είναι ο λόγος.

[dfp_ads id=236982]

Από την πλευρά του, ο στιχουργός Σπύρος Γιατράς, ο οποίος έχει γράψει πολλές επιτυχίες για τον τραγουδιστή, πήρε θέση για το θέμα, λέγοντας τα εξής: «Η αυτοκρατορία του Σφακιανάκη χτίστηκε από τον Μουκίδη, Χρυσοβέργη, Γιατρά. Δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Χτίσαμε μια ολόκληρη κατάσταση και έναν μεγάλο καλλιτέχνη. Ο Σφακιανάκης είναι μεγάλος καλλιτέχνης, όμως τα στερνά τιμούν τα πρώτα. Αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάει κανένας. Σε ανθρώπους που του έχτισαν την καριέρα του δεν υπάρχει λόγος να συμπεριφέρεται με κάποιο τρόπο που δεν θέλω να τον κρίνω. Υπάρχουν ορισμένα στη ζωή μας τα οποία είτε το θέλουμε είτε δεν το θέλουμε, το ύψος της ηθικής του κάθε ανθρώπου το καθορίζει αυτό που θα σου πω: Η διαφορά μεταξύ δύο ανθρώπων διαφορετικού ήθους είναι πολύ μεγαλύτερη από τη διαφορά δύο ζώων διαφορετικού ήθους. Δεν συμφωνώ με την απαγόρευση του Μουκίδη, δεν θα το έκανα ποτέ. Εφόσον δίνουμε ένα τραγούδι στον κόσμο δεν έχουμε δικαίωμα να το πάρουμε πίσω».

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…