Γιώργος Μουκίδης: «Ο Θεοφάνους ξεφτίλισε το τραγούδι, έκανε καλό στην τσέπη του»

Γιώργος Μουκίδης

"Πρέπει να πήρε σοβαρά χρήματα, γιατί όσο πιο ψηλά είναι το τραγούδι τόσο πιο πολύ "πανί" θέλεις για να το τυλίξεις", δηλώνει ο Γιώργος Μουκίδης.

Δηλώσεις στην κάμερα του Breakfast@Star έκανε ο Γιώργος Μουκίδης. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης αναφέρθηκε στη διαμάχη που έχει προκύψει ανάμεσα στον Γιώργο Θεοφάνους και τη Νατάσα Θεοδωρίδου, με αφορμή τη διασκευή του τραγουδιού «Φεγγάρι μου» στο πλαίσιο διαφήμισης γνωστής αλυσίδας παιχνιδιών.

«Δεν μπορούμε να τον κρίνουμε εμείς για αυτό. Αυτός για τον εαυτό του καλά έκανε, έκανε καλό στην τσέπη του. Πρέπει να πήρε σοβαρά χρήματα, γιατί όσο πιο ψηλά είναι το τραγούδι τόσο πιο πολύ «πανί» θέλεις για να το τυλίξεις. Πιο μεγάλο πανί, πιο πολλά λεφτά», σχολιάζει ο Γιώργος Μουκίδης.

«Είναι δικό του θέμα και όχι δικό μας. Εγώ λέω ότι ναι, το κομμάτι το ξεφτίλισε, και τίποτα άλλο», τονίζει.

«Δεν είναι υπερβολικό που στεναχωρήθηκε η Νατάσα Θεοδωρίδου. Αυτή έχει άλλα θέματα, κατ’ εμέ πάντα. Είναι του δημιουργού το κομμάτι, το κάνει ό,τι θέλει», ξεκαθαρίζει ο Γιώργος Μουκίδης.

«Θα έπρεπε να έχει έρθει σε επικοινωνία μαζί της αλλά, αν το έκανε, θα του έλεγε να μην το κάνει. Τα λεφτά πάντα είναι δόλωμα. Τώρα έχει ένα άλλοθι, μπορεί να πει: δεν ήξερα ότι θα σε πείραζε, νόμιζα ότι θα γελούσες», επισημαίνει ο Γιώργος Μουκίδης.