Γιώργος Μουκίδης: «Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ωραίος είναι, μοιάζει λίγο με τον Ρέμο βέβαια…»

Γιώργος Μουκίδης

"Δεν νομίζω πως ο Sin Boy μπορεί να τραγουδήσει δικό μου κομμάτι. Δεν τραγουδάει καταρχήν".

Ο Γιώργος Μουκίδης μίλησε στο Πρωινό και την Μαρία Κοκολάκη και όπως πάντα δεν μάσησε τα λόγια του. Για την διαμάχη του με τον Νότη Σφακιανάκη είπε:

«Συνεχίζεται το «έργο», θα καταθέσω και μια αγωγή αυτές τις μέρες για μισό εκατομμύριο ευρώ. Μόλις τα πάρω, δεσμεύομαι δημόσια ότι θα τα δώσω σε αυτούς που τα έχουν ανάγκη. Είναι πάρα πολύ σκληρό να χρησιμοποιούνται τα έργα μας δεξιά κι αριστερά και μην πληρωνόμαστε καθόλου. Έχω να πληρωθώ από τον Ιούνιο του 2016. Όταν ένα κομμάτι είναι διαχρονικό και παίζεται μέχρι σήμερα, μπορεί να σου δώσει 15,000 και 20,000 ευρώ».

Θα συνεργαζόταν με τον Sin Boy; «Δεν νομίζω πως ο Sin Boy μπορεί να τραγουδήσει δικό μου κομμάτι. Δεν τραγουδάει καταρχήν».

«Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ωραίος είναι, μοιάζει λίγο με τον Ρέμο βέβαια… Εντάξει, είναι πιο ωραίος από τον Ρέμο εμφανισιακά και αυτό πουλάει», επισήμανε ο Γιώργος Μουκίδης.

Από τα βέλη του δεν ξέφυγε ούτε η Δέσποινα Βανδή: «Καλή είναι και η Δέσποινα Βανδή. Αν μου έλεγες ότι θα πας ένα ταξίδι στο φεγγάρι με ένα διαστημόπλοιο και έχεις τρεις θέσεις μέσα και μπορείς να πάρεις δυο καλλιτέχνες μαζί σου, δεν θα έπαιρνα την Δέσποινα. Θα έπαιρνα τον Μητροπάνο και την Πέγκυ».