Γιώργος Μητσικώστας: «Μου είπε: με σατίρισες αλλά εγώ έχασα τη γυναίκα μου»

Γιώργος Μητσικώστας

"Με ρωτάνε συνέχεια για τον Νίκο Μουτσινά, λες και έχω κάτι μαζί του", δηλώνει ο Γιώργος Μητσικώστας. Τι είπε για Μάρκο Σεφερλή, Λάκη Λαζόπουλο και Ράδιο Αρβύλα;

Στην κάμερα του MEGA Καλημέρα και τη δημοσιογράφο Λιάνα Ζημάλη μίλησε ο Γιώργος Μητσικώστας. Ο γνωστός ηθοποιός και μίμος αναφέρθηκε στη νέα του εκπομπή «Μήτσι-VAR» στο Action24 και σχολίασε την ηχηρή απουσία της σάτιρας από την ελληνική τηλεόραση, ενώ αποκάλυψε ποιος πρώην υπουργός ενοχλήθηκε από τις μιμήσεις του και του τηλεφώνησε.

«Πολύ παλιά με είχε πάρει τηλέφωνο ο αείμνηστος πρώην υπουργός Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, ο Μιχάλης Παπακωνσταντίνου, γιατί είχε γίνει κάτι ατυχές και τον είχα σατιρίσει. Με συγκίνησε πολύ, γιατί μου έστειλε μία ιδιόχειρη επιστολή του, που έγραφε: με σατίρισες, αλλά εγώ έχασα την γυναίκα μου», αποκαλύπτει ο Γιώργος Μητσικώστας.

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός δηλώνει πως, όταν ξεκίνησε την πορεία του, υπήρχε ο Χάρρυ Κλυνν και έτσι ο ίδιος επέλεξε να διαφοροποιηθεί, μιμούμενος πολιτικούς που δεν είχε κάνει εκείνος.

«Δεν υπάρχει νέος Μητσικώστας. Ο καθένας βάζει την δική του υπογραφή σε αυτό που κάνει. Ο Μάρκος Σεφερλής δουλεύει πολύ, είναι δουλευτάρας και έχει το κοινό του. Ο Λάκης Λαζόπουλος είναι αριστοφανικός. Είμαι φαν του, λείπει… Οι «Ράδιο Αρβύλα» μ’ αρέσουν, γιατί δεν υπέκυψαν στο να έρθουν από Θεσσαλονίκη-Αθήνα», σχολιάζει ο Γιώργος Μητσικώστας.

Σε ερώτηση για το τηλεοπτικό μέλλον του Νίκου Μουτσινά, ο γνωστός μίμος απαντά: «Συνέχεια με ρωτάνε κάτι για τον Νίκο Μουτσινά, λες και έχω κάτι μαζί του. Είναι πολύ καλό παιδί, δουλευταράς, επαγγελματίας, είναι δική του η απόφαση να φύγει για λίγο απ’ την τηλεόραση».

Τέλος, Γιώργος Μητσικώστας αποκάλυψε πως στα 50 του ξεκίνησε το wind surf, ενώ σύστησε σε όλους έναν καλό ψυχαναλυτή, τονίζοντας πως τα τελευταία χρόνια η ψυχανάλυση τον έχει βοηθήσει να βελτιωθεί.