Γιώργος Μητσικώστας: Η συγγνώμη του Ανδρέα Μικρούτσικου στο «Ολγάκι το ζουμπουρλούδικο»

Γιώργος Μητσικώστας

"Τότε που άκουγε όλη η γειτονιά "τι κουτσουράκι Ανδρέα μου, αυτός είναι ολόκληρος κορμός", ήταν καλός ο Ανδρέας ε;" αναρωτήθηκε ο Γιώργος Μητσικώστας ως Ανδρέας Μικρούτσικος στην πρεμιέρα της νέας του εκπομπής.

Το βράδυ της Παρασκευής επέστρεψε ο Γιώργος Μητσικώστας στην τηλεοπτική μας πραγματικότητα μέσα από το πρόγραμμα του Action 24. Μάλιστα, στην πρεμιέρα της νέας του εκπομπής με τίτλο «Mitsi Var» θέλησε να ασχοληθεί με την πολυσυζητημένη αποκάλυψη που έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την Όλγα Τρέμη.

Έτσι, το… var έδειξε το εν λόγω απόσπασμα και ο Γιώργος Μητσικώστας επέλεξε να το παρουσιάσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

«Κατερίνα μου, ξέρεις ότι από την πρώτη στιγμή δεν έψαξα δικαιολογίες. Ανέλαβα το μερίδιο της ευθύνης που αναλογεί σε αυτό τον μούργο τον δημοσιογράφο που τόλμησε να γράψει όσα του είπα για το Ολγάκι το ζουμπουρλούδικο! Όσο για την Φωφώκα την θεία σου, εάν ήμουν κανένας ξεκούκης, γερομπισμπίκης, σαν τον Λιάνη, θα της θύμιζα ότι τον Ιούνιο του 1979 χάρη στα ιδιαίτερα του Ανδρέα, που σήμερα λοιδορεί, συγκέντρωσε 4.112 μόρια στην Άλγεβρα. Τα 4.000 δικά της, τα 112 δικά μου» σημείωσε χαρακτηριστικά ο… Ανδρέας Μικρούτσικος στην Κατερίνα Καινούργιου σύμφωνα, πάντα, με το σχετικό σκετς από τον Γιώργο Μητσικώστα.

«Αλλά τότε που άκουγε όλη η γειτονιά «τι κουτσουράκι Ανδρέα μου, αυτός είναι ολόκληρος κορμός», ήταν καλός ο Ανδρέας ε; Τώρα είναι κουτσομπόλης, φαφλατάς και φαφούτης! Ζητώ ταπεινά συγγνώμη! Εγώ φταίω λοιπόν για όλα! Λιθοβολήστε με, δεν ξαναμιλάω» συμπλήρωσε ο… δημοφιλής παρουσιαστής όπως θέλησε ο Γιώργος Μητσικώστας να αποτυπώσει στην πρεμιέρα της νέας εκπομπής Mitsi Var το βράδυ της Παρασκευή  στο Action 24.