Γιώργος Μαζωνάκης: «Το Rising Star δεν το είδα ούτε μια φορά»

Γιώργος Μαζωνάκης

«Πριν από 3 χρόνια και μετά από 3 χρόνια ήταν κάτι το οποίο το σκέφτηκες, σου άρεσε και θες να το κάνεις. Που είναι το κακό;»

Ο Γιώργος Μαζωνάκης μίλησε στην εκπομπή Happy Day και στον Χάρη Λεμπιδάκη και απάντησε για την απόφαση του να γίνει κριτής στο X Factor, αν και παλιότερα έλεγε ότι δεν θα συμμετείχε σε talent show…

[dfp_ads id=236982]

«Γιατί είμαστε τόσο δογματικοί πολλές φορές οι άνθρωποι εδώ στην Ελλάδα. Είπες ότι δεν θα έκανα αυτό το πράγμα πριν από 3 χρόνια και μετά από 3 χρόνια ήταν κάτι το οποίο το σκέφτηκες, σου άρεσε και θες να το κάνεις. Που είναι το κακό; Που είναι το τόσο φοβερό. Ήταν απόφαση μου την οποία τη σκεφτόμουν εδώ και αρκετά καιρό, είναι κάτι το οποίο παραλίγο να γινόταν και τον Σεπτέμβριο και το κάνω με πάρα πολύ χαρά. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που κάνω το X Factor φέτος.

Στο X Factor εγώ προσωπικά είμαι ο εαυτός μου και αυτό που καλούμαι να κάνω, ως δική μου ανάγκη είναι να μοιραστώ τις εμπειρίες μου με νέους ανθρώπους. Στο θέμα κριτικής και αν είναι αυστηρά, αυτά τα θεωρώ λίγο αστεία» απάντησε ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Για τον Σάκη Ρουβά…

Με τον Σάκη Ρουβά είμαστε ίδιας γενιάς άνθρωποι. Έχουμε ξεκινήσει μαζί. Τον θεωρώ έναν άνθρωπο που είναι πολυτάλαντος και λαμπερός εδώ και αρκετά χρόνια και πιστεύω θα έχουμε μια πολύ καλή σχέση στο πλατό.

Για το Rising Star…

Τα χαιρετίσματα μου στους εκλεκτούς συναδέλφους. Δεν θέλω να με παρεξηγήσετε, δεν το έχω δει ούτε μια φορά. Ήμουν σε άλλη φάση. Δεν έβλεπα τηλεόραση πολύ, οπότε δεν έχω δει για να μπορέσω να απαντήσω για το Rising Star.