Γιώργος Μαζωνάκης: «Δεν ισχύει τίποτα περί γάμου και εγκυμοσύνης»!

Γιώργος Μαζωνάκης

«Οτιδήποτε είναι νεότερο θα το μάθετε. Το 2017 νομίζω είναι μια καλή χρονιά παιδιά, γενικώς».

Συγκλονιστικό για τα Ελληνικά δεδομένα πρόκειται να είναι το «One Man Show» που θα παρουσιάσει ο Γιώργος Μαζωνάκης στο φετινό «Σημείο G» τόσο με την ιδιαίτερη συνταγή που φέρνει, όσο και με τους 36 ανθρώπους που τον στελεχώνουν, ανάμεσα σε αυτούς, μουσικοί, χορευτές και performers. Οι ετοιμασίες γίνονται καθημερινά για να είναι όλα έτοιμα στις 2 Δεκεμβρίου που ορίστηκε η πρεμιέρα του σχήματος.

[dfp_ads id=236982]

Την ίδια στιγμή, όμως, ο Γιώργος Μαζωνάκης βρίσκεται στο επίκεντρο του lifestyle ρεπορτάζ καθώς φήμες τον θέλουν να γίνεται πατέρας σύντομα. Η Φαίη Σκορδά δεν θα μπορούσε, λοιπόν, να μην κάνει αυτή την ερώτηση στον καλεσμένο της: «Δεν μπορώ να μη σε ρωτήσω βρε Γιώργο. Φαντάζομαι ότι κι εσύ δεν ζεις σε άλλο κόσμο, βλέπεις ότι το τελευταίο διάστημα γράφονται διάφορα, λένε ότι έχεις μια σχέση, ότι περιμένεις παιδί, ότι έχεις παντρευτεί κρυφά, ότι είναι μια κοπέλα έγκυος, διάφορα πράγματα…».

«Τα γεγονότα περί γάμου και εγκυμοσύνης… δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά», τόνισε ο Γιώργος Μαζωνάκης. Ωστόσο, ο τραγουδιστής άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά με όσα πρόσθεσε στη συνέχεια: «Οτιδήποτε είναι νεότερο θα το μάθετε. Προέρχομαι από μια καλή οικογένεια και σαφώς θα ήθελα να κάνω παιδιά. Δεν είναι κάτι καινούριο. Το 2017 νομίζω είναι μια καλή χρονιά παιδιά, γενικώς».