Γιώργος Μαυρίδης: Τι συμβαίνει με το Open;

Γιώργος Μαυρίδης

«Όσο καιρό βρίσκομαι εδώ στις Γούβες γίνονται διάφορα, θα ξαναμιλήσω. Μπορεί να γυρίσω πίσω και να μου πουν “τσάμπα το γυρνούσες”», λέει ο Γιώργος Μαυρίδης.

Από τις Γούβες, στη βόρεια Εύβοια, όπου βρίσκεται για τις ανάγκες γυρισμάτων, ο Γιώργος Μαυρίδης μίλησε στο «Mega καλημέρα». Ο γνωστός tattoo artist και παρουσιαστής απάντησε για την εκπομπή που ετοιμάζει, ωστόσο, τόνισε πως δεν ξέρει τι θα γίνει με το Open.

«Κάνω γυρίσματα για την καινούργια μου εκπομπή που λέγεται “Into your heart”. Αυτό που με νοιάζει είναι να καταγράψω και να σκηνοθετήσω όσο καλύτερα μπορώ όλα αυτά που ακούγονται από τους ανθρώπους, οι οποίοι έχουν ζήσει πολύ άσχημες καταστάσεις», είπε αρχικά ο Γιώργος Μαυρίδης.

Ο Γιώργος Μαυρίδης είπε στη συνέχεια: «Πιστεύω ότι η εκπομπή θα βγει από τη συχνότητα του Open. Έτσι έχω μιλήσει, δεν ξέρω. Κάθε εβδομάδα αλλάζει και κάτι, δεν ξέρω τι γίνεται. Στις τελευταίες συζητήσεις που έκανα με το Open ήταν για να παίξουμε κάπου στην περίοδο των Χριστουγέννων. Όσο καιρό βρίσκομαι εδώ στις Γούβες γίνονται διάφορα, θα ξαναμιλήσω. Μπορεί να γυρίσω πίσω και να μου πουν “τσάμπα το γυρνούσες”».

«Το θέμα δεν είναι αν μου λείπει εμένα η τηλεόραση, αλλά αν λείπω εγώ από την τηλεόραση», είπε κλείνοντας ο Γιώργος Μαυρίδης.