Γιώργος Μαυρίδης – Κρίστη Καθάργια: «Τι; Θρησκευτικός γάμος; Δεν πάτε καλά»

Γιώργος Μαυρίδης

"Πήραμε την απόφαση δύο εβδομάδες πριν. Οι γονείς μας το έμαθαν πέντε μέρες πριν ότι θα παντρευτούμε. Άμα δεν το μάθαινε και κανένας άλλος από όλους τους υπόλοιπους θα ήταν ακόμα καλύτερα", λέει ο Γιώργος Μαυρίδης.

Ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια παντρεύτηκαν πρόσφατα με πολιτικό γάμο, ενώ είναι έτοιμοι να αναχωρήσουν για Καμπότζη, στο πλαίσιο των γυρισμάτων του Asian Express στο Star.

Μιλώντας στην εκπομπή Breakfast @ Star, ο Γιώργος Μαυρίδης είπε: «Εμείς για μήνα του μέλιτος ήρθαμε και θα κάνουμε και το παιχνίδι. Έπεσε στο τραπέζι η πρόταση και είπαμε πάμε να περάσουμε καλά, να το διασκεδάσουμε. Κάπου εκεί είπαμε πάμε να κάνουμε έναν πολιτικό γάμο για να είμαστε με το χαρτί. Τα κάναμε όλα άμεσα».

Η Κρίστη Καθάργια συμπλήρωσε από την πλευρά της: «Ήταν ωραία, όπως το θέλαμε. Η δημοσιότητα δεν ήταν κάτι που το επιδιώξαμε, αλλιώς ήταν στο μυαλό μας».

«Πήραμε την απόφαση δύο εβδομάδες πριν. Πήρα τηλέφωνο τον αντιδήμαρχο που είναι φίλος μου και του λέω θέλουμε να παντρευτούμε. Οι γονείς μας το έμαθαν πέντε μέρες πριν ότι θα παντρευτούμε. Άμα δεν το μάθαινε και κανένας άλλος από όλους τους υπόλοιπους θα ήταν ακόμα καλύτερα, αλλά δεν μπορέσαμε να το αποφύγουμε», διευκρίνισε ο Γιώργος Μαυρίδης και αποκάλυψε για την αργοπορία της νύφης:

«Είπαμε να μην αργήσουμε, να είμαστε δύο παρά εκεί. Έρχεται η μέρα του γάμου, μία και τέταρτο είμαι έτοιμος. Δυόμιση ώρα δεν έχει κατέβει ακόμα, λέει «έρχομαι». Στις τρεις παρά τέταρτο μου λέει «έλα ρε Γιώργο πώς κάνεις έτσι»; Φτάνουμε τρεις και δέκα και μου λέει «ηρέμησε, δεν έγινε κάτι, νύφη είμαι».

«Τι; Θρησκευτικός γάμος; Δεν πάτε καλά!», ήταν η αντίδραση που είχε ο Γιώργος Μαυρίδης όταν τον ρώτησαν θα θρησκευτικό γάμο στο μέλλον.