Γιώργος Μαυρίδης για Χριστίνα Κολέτσα: «Πιο πολλά παντελόνια κι απ’ τους άντρες»

Γιώργος Μαυρίδης

Ο Γιώργος Μαυρίδης αποκαλύπτει το παρασκήνιο της συμμετοχής του στο Asia Express και ξεκαθαρίζει τη σχέση του με τη Χριστίνα Κολέτσα

Καλεσμένος στην εκπομπή «Open Weekend» βρέθηκε μέσω Skype ο Γιώργος Μαυρίδης. Ο tattoo artist, που φέτος συμμετείχε στο Asia Express μαζί με τη σύντροφό του, Κρίστυ Καθάργια, μίλησε για την εμπειρία του στο reality περιπέτειας και ξεκαθάρισε τη σχέση του με τη Χριστίνα Κολέτσα μετά τα όσα συνέβησαν πριν χρόνια στο Nomads.

«Όταν βγήκαμε από το Nomads, που ήταν πάρα πολύ επεισοδιακό, το μοναδικό πλάσμα που πήρε το αεροπλάνο, κατέβηκε Θεσσαλονίκη, ήρθε στο μαγαζί μου, με βρήκε και μου είπε συγγνώμη, ήταν η Κολέτσα. Μόνο αυτό έχω να σου πω» αποκαλύπτει ο Γιώργος Μαυρίδης και προσθέτει: «Πιο παντελόνια κι απ’ τους άντρες. Εμένα από τότε η Κολέτσα είναι μέσα στην καρδιά μου. Ήταν ένα κίνητρο να την έχω στην καρδιά μου, να την κάνω φίλη μου, να τη γνωρίσω στη γυναίκα μου».

«Η Κολετσάρα είναι το πιο αντράκι. Είναι πάρα πολύ παρεξηγημένη. Πολλά πράγματα τα πληρώνει χωρίς να έχει καμία σχέση» σημειώνει ο tattoo artist για την τραγουδίστρια.

Όσον αφορά τη συμμετοχή του στο Asia Express, ο Γιώργος Μαυρίδης παραδέχτηκε ότι ήταν πολύ πιο δύσκολο απ’ ό,τι φανταζόταν και πως κατά τη διάρκεια του show η σχέση του με την Κρίστυ Καθάργια δοκιμάστηκε λόγω των εντάσεων και της συναισθηματικής φόρτισης.