Γιώργος Μαυρίδης: Αυτή θα είναι η συμπαρουσιάστρια στη νέα του εκπομπή στο Open

Γιώργος Μαυρίδης

Ποια θα βρεθεί στο πλευρό του Γιώργου Μαυρίδη;

Ο Γιώργος Μαυρίδης επιστρέφει τηλεοπτικά στο Open με δύο εκπομπές και σήμερα ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στο «Τι λες τώρα» έδωσε όλο το ρεπορτάζ. Ο γνωστός δημοσιογράφος, μάλιστα, αποκάλυψε πως στη μία εκπομπή, ο Γιώργος Μαυρίδης θα έχει συμπαρουσιάστρια τη Μαριάννα Γεωργαντή.

«Γράφτηκαν πολλά για τον Γιώργο, αν θα κάνει εκπομπή και που θα κάνει εκπομπή. Ο Γιώργος δεν θα κάνει μία, αλλά δύο εκπομπές μέσα στο έτος που τρέχουμε και οι δύο στο Open. Η μία εκπομπή που είχε ναυαγήσει στο παρελθόν θα είναι τεσσάρων επεισοδίων.

Θα πηγαίνει ο Γιώργος με μια ομάδα και θα φτιάχνει χώρους για διάφορες ομάδες που έχουν πρόβλημα, κακοποιημένες γυναίκες το ένα, παιδάκια το δεύτερο κλπ. Αυτή η εκπομπή θα βγει τον Δεκέμβρη για τέσσερα επεισόδια και θα είναι στην prime time, όχι late night», είπε αρχικά ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Όσον αφορά τη δεύτερη εκπομπή που θα κάνει ο Γιώργος Μαυρίδης, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αποκάλυψε: «Η δεύτερη εκπομπή για την οποία έκανε δοκιμαστικό την προηγούμενη εβδομάδα είναι late night εκπομπή. Είναι εκπομπή που έχει να κάνει με τα trends στο διαδίκτυο. Θα έχει και συμπαρουσιάστρια και θα είναι η Μαριάννα Γεωργαντή».