Γιώργος Μαυρίδης: Αυτή είναι η νέα εκπομπή που ετοιμάζει! Ποιος θα είναι ο συμπαρουσιαστής του;

Γιώργος Μαυρίδης

Μετά το World Party, ο Γιώργος Μαυρίδης βγαίνει ...στο δρόμο.

Γιώργος Μαυρίδης και Σάκης Τανιμανίδης ακολούθησαν χωριστούς δρόμους, αφήνοντας πίσω τους το World Party, ωστόσο και οι δυο φαίνεται πως συνεχίζουν τα ταξίδια. Ο Σάκης Τανιμανίδης θα βρεθεί τους επόμενους μήνες στον Άγιο Δομίνικο για τα γυρίσματα του Survivor, και ο Γιώργος Μαυρίδης θα πάρει επίσης τους δρόμους για λογαριασμό της νέας του εκπομπής.

Survivor: Όλες οι λεπτομέρειες για το ριάλιτι!

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει η Ανθή Βούλγαρη στην εφημερίδα Freddo, ο Γιώργος Μαυρίδης ετοίμασε μια νέα εκπομπή που θα έχει τίτλο «Στο δρόμο» και συμπαρουσιαστής του θα είναι ο Γιώργος Λέντζας, ενώ και η σκυλίτσα του η Μόλι θα εμφανίζεται επίσης μαζί τους.

@stodromo #stodromo #coming_soon @george_lntz @mollytattooligans

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης official account???? (@georgemavridis_tattooligans) στις

Τα γυρίσματα, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, έχουν ήδη ξεκινήσει ενώ, έχουν εκδηλώσει  ενδιαφέρον δύο κανάλια για την απόκτηση του προγράμματος. Το concept βασίζεται στους τρεις τους, οι οποίοι γυρνούν την Ελλάδα με ένα παλιό βαν το οποίο έχουν επισκευάσει μόνοι τους και θα ζουν μέσα σε αυτό. Σκοπός τους είναι να ζήσουν πρωτόγνωρες εμπειρίες, να μιλήσουν με κατοίκους περιοχών που σε πολλούς από εμάς μπορεί να είναι άγνωστες και να μάθουν ιστορίες.