Γιώργος Ματαράγκας: «O Γιώργος Κιμούλης δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα»

Γιώργος Ματαράγκας

"Το metoo δεν είναι μόνο γυναικείο, είναι και αντρικό" ομολογεί ο Γιώργος Ματαράγκας.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Ματαράγκας στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό με αφορμή την καλοκαιρινή του περιοδεία. Μέσα σε όλα, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής αναφέρθηκε τόσο στον συνάδελφο του, Γιώργο Κιμούλη όσο και τις περιπτώσεις σεξουαλικής παρενοχλήσεις που δέχθηκε ακόμα και ο ίδιος στο μακρινό παρελθόν.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Ματαράγκας επισήμανε ότι «ο Γιώργος Κιμούλης είναι ένας καταπληκτικός καλλιτέχνης. Δηλαδή τόσα χρόνια έχει κάνει απίστευτα πράματα και νομίζω ότι ποτέ δεν είχε δώσει δικαίωμα για τέτοια πράγματα. Εγώ πιστεύω ότι, όταν ένα πράγμα το αναλαμβάνει η δικαιοσύνη, δεν πρέπει να μιλάμε. Τώρα τι συνέβη εκείνη τη στιγμή δεν μπορούμε εμείς να το ξέρουμε. Ήμασταν εκεί παρόντες; Το είδαμε ότι έγινε; Υπάρχουν μάρτυρες από την μία και μάρτυρες από την άλλη, δεν μπορούμε να πούμε κάτι. Δηλαδή δεν μπορώ να πω ότι φταίει σίγουρα ο Κιμούλης ή φταίνε σίγουρα οι άλλοι γιατί δεν ήταν έτσι όπως ήταν».

«Από την άλλη λέω ότι δεν υπάρχει και καπνός χωρίς φωτιά. Μπορεί κάτι να συνέβη, να ήταν πιο λίγο πράγμα και να πήρε μια άλλη διάσταση. Ο Γιώργος Κιμούλης είναι πάντως καταπληκτικός καλλιτέχνης και έχει από πίσω του κοινό που πάντα τον ακολουθούσε. Έβγαινε στην επαρχία και έβγαζε λεφτά απίστευτα. Ενάμιση, δύο εκατομμύρια και τέτοια πράγματα. Επειδή ακούω και για το σωματείο, το ΣΕΗ είναι υποχρεωμένη ότι καταγγελία γίνεται να την βγάλει στο φως».

«Είχα παίξει πολλές μπουνιές με σκηνοθέτη. Το metoo δεν είναι μόνο γυναικείο, είναι και αντρικό. Όταν εμένα μου έκαναν κάποιες κινήσεις και κάποια περίεργα, χωρίς να ήταν απλά ένα φλερτ, εγώ πλάκωνα και δεν με ενδιέφερε καθόλου. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που δεν δούλεψα ποτέ μαζί τους και ούτε με ενδιέφερε να δουλέψω μαζί τους. Βρήκα άλλους ανθρώπους και δούλεψα που δεν μου έκαναν αυτές τις κινήσεις» συμπληρώνει, επίσης, ο Γιώργος Ματαράγκας στο καθημερινό μαγκαζίνο του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1.