Γιώργος Ματαράγκας: «Δεν υπήρχαν όλα αυτά που λέει ο Χρήστος Πολίτης»

Γιώργος Ματαράγκας

«Με τον Χρήστο Πολίτη δεν έχουμε επικοινωνία, είναι εξαφανισμένος εδώ και 15 χρόνια, ήταν επιλογή του», λέει ο Γιώργος Ματαράγκας.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» έδωσε ο Γιώργος Ματαράγκας. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη Λάμψη και τον Χρήστο Πολίτη.

«Μου φαίνεται πολύ περίεργο πώς ξαφνικά ήρθαν στον Χρήστο Πολίτη μόνο τα κακά από την Λάμψη. Ο κύριος Πολίτης ήταν μια χαρά στα γυρίσματα, συνεργάσιμος πάντα κύριος. Είναι αμαρτία να ανασκαλεύουμε τέτοια θέματα σε μια στιγμή που δεν ζει ο Φώσκολος για να απαντήσει.

Η τηλεόραση δεν είναι εύκολη υπόθεση, την ώρα που παίζονται τα σίριαλ λες “πω πω σε ξέρει όλος ο κόσμος” και την επόμενη δεν σε θυμάται κανένας. Με τον Χρήστο Πολίτη δεν έχουμε επικοινωνία, είναι εξαφανισμένος εδώ και 15 χρόνια, ήταν επιλογή του.

Όλα αυτά που λέει ο Χρήστος Πολίτης δεν υπήρχαν, ούτε κόντρες με τον Φώσκολο. Ποιος θα αποφασίσει ποιός θα είναι το πρώτο όνομα στη σειρά; Οι παραγωγοί και ο σκηνοθέτης», είπε αρχικά ο Γιώργος Ματαράγκας.

Ο Γιώργος Ματαράγκας είπε επίσης: «Και βέβαια έβγαλα χρήματα τότε, όλοι βγάλαμε. Σε γύρισμα στη Λάμψη μού είχα βάλει ουίσκι αντί για τσάι, χωρίς να το ξέρω, κι έπρεπε να το πιω μία και κάτω. Το ήπια κι έγινα τούρμπο».