Γιώργος Μακρής: «Εάν γνώριζα ότι κάποιοι βίαζαν θα τους έσερνα με το αυτοκίνητο στην Αθήνα»

Γιώργος Μακρής

"Όταν κάποιος κλέψει επειδή πεινάει, μπορεί να του το συγχωρήσεις μετά από καιρό. Όταν όμως είσαι παιδεραστής ή βιαστής πρέπει να "εκτελείσαι". Δεν το αφήνεις", δηλώνει ο Γιώργος Μακρής..

Στο Πρωινό και τον Ισίδωρο Φίκαρη μίλησε ο ηθοποιός Γιώργος Μακρής, σχετικά με τις υποθέσεις που ήρθαν στο φως στον καλλιτεχνικό κόσμο, οι οποίες πήραν τον δρόμο της Δικαιοσύνης. Ο ηθοποιός αναφέρει χαρακτηριστικά: «Εάν γνώριζα ότι κάποιοι από τον χώρο μου βίαζαν ή οτιδήποτε, δεν θα έμενα άπραγος. Θα τους έσερνα με το αυτοκίνητο μέσα στην Αθήνα. Όταν κάποιος κλέψει επειδή πεινάει, μπορεί να του το συγχωρήσεις μετά από καιρό. Όταν όμως είσαι παιδεραστής ή βιαστής πρέπει να «εκτελείσαι». Δεν το αφήνεις. Ό,τι πιο σκληρή τιμωρία υπάρχει, αν όντως αποδειχθεί ότι κάποιος είναι έτσι.

Αν η Δικαιοσύνη αποφασίσει ότι είναι ένοχοι, ποιος θα συνεργαστεί μαζί τους; Αυτοί οι παραγωγοί που είχαν αυτούς τους ηθοποιούς, εκείνοι δεν φταίνε; Δεν γνώριζαν; Τους έκαναν παράπονα δέκα ηθοποιοί άλλοι. Δεν;

Καταλαβαίνω και περιπτώσεις κοριτσιών που θα πουν ότι «δεν μπορούσαν», αλλά δεν δέχομαι αυτό που λένε «δεν θα είχα δουλειά, θα έμενα άνεργη». Και; Να πας να καθαρίσεις κι εσύ τουαλέτες, όπως έχω κάνει κι εγώ. Δέχομαι ότι κάποιοι μπορεί να φοβόντουσαν, μπορεί να δέχονταν απειλές».

«Αν υπήρχαν άνθρωποι που γνώριζαν και τους κάλυπταν, είναι πιο μεγάλοι εγκληματίες από τους πρωταγωνιστές», καταλήγει ο Γιώργος Μακρής.