Γιώργος Λιβάνης: «Να είσαι ευτυχισμένη» αφιέρωσε με συναίσθημα ο τραγουδιστής

Γιώργος Λιβάνης

Γεμάτη συναίσθημα η ερμηνεία που έδωσε ο Γιώργος Λιβάνης στο νέο του τραγούδι!

Μια ιδιαίτερη μουσική βραδιά, στην οποία συμμετείχε και ο Γιώργος Λιβάνης, πρόσφερε ο Σπύρος Παπαδόπουλος μέσα από το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» το βράδυ του Σαββάτου στον ΣΚΑΪ.

Ο νεαρος τραγουδιστής, που το τελευταίο διάστημα έχει συζητηθεί όσο λίγοι μέσα από την σχέση του με την παίκτρια του Survivor, Μαριαλένα Ρουμελιώτη θέλησε να δώσει τη δική του νότα στην εκπομπή ερμηνεύοντας γνωστές ελληνικές επιτυχίες.

Έτσι, σε ένα σημείο της βραδιάς, ο Γιώργος Λιβάνης μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό το τελευταίο του τραγούδι. Τίτλος του οποίου… «Να είσαι ευτυχισμένη»!

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν ο τραγουδιστής είχε κάτι συγκεκριμένο στο νου κατά τη διάρκεια του τραγουδιού, όπως και του προηγούμενου με τίτλο «Που και που», μα σε κάθε περίπτωση κέρδισε τα βλέμματα των παρευρισκομένων στο πλατό μέσα από την ερμηνεία του. «Να είσαι ευτυχισμένη, μωρό όπου να’ σαι και μένα ας με πεθαίνει με άλλον που κοιμάσαι» αναφέρει άλλωστε ο στίχος.

Λίγο νωρίτερα, ωστόσο, όταν στο μικρόφωνο βρέθηκε ο Βασίλης Δήμας και ερμήνευσε την επιτυχία «Άστην να λέει», ο τραγουδιστής κοίταξε τον συνάδελφο του, Γιώργο Λιβάνη ο οποίος και σιγοτραγουδούσε στη θέση του το άσμα.

«Να είσαι ευτυχισμένη» λοιπόν όπως δηλώνει μουσικά ο Γιώργος Λιβάνης…