Γιώργος Λιβάνης: «Με στεναχώρησαν πράγματα που ακούστηκαν για μένα»

Γιώργος Λιβάνης

"Αν έχω μια σχέση, επειδή μ' αρέσει να κυκλοφορώ ελεύθερος και να χαίρομαι με την κοπέλα μου, θα το βγάλω μόνος μου" παραδέχθηκε, μέσα σε όλα, ο Γιώργος Λιβάνης.

Ο Γιώργος Λιβάνης παραχώρησε συνέντευξη στον Τάσο Ριζόπουλο και το ραδιόφωνο του Κοσμοράδιο 95,1. Μέσα σε όλα, ο νεαρός τραγουδιστής αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και σε όλα όσα ακούστηκαν για τον ίδιο την περσινή σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιβάνης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πέρσι υπήρχε μια αναφορά παραπάνω στο όνομα μου, η οποία έγινε λίγο χωρίς να το θέλω αλλά εγώ την αλήθεια την ξέρω. Αυτό που με πείραξε πιο πολύ δεν είναι ότι ακούγονταν κάποια πράγματα για μένα αλλά ότι δεν είχα συνηθίσει να ακούγεται το όνομα Λιβάνης, Λιβάνης, Λιβάνης. Είχα συνηθίσει δηλαδή όποτε ακούω το όνομα μου, είτε στην τηλεόραση είτε από ανθρώπους του χώρου, σε σχέση με ότι έχει να κάνει με την μουσική. Επειδή ήμουν λίγο αρχάριος και λίγο άβγαλτος, κάποιες φορές με στεναχωρούσε το να ακούω κάποια πράγματα».

«Θεωρώ ότι ένα καλό που μου έκανε όλη αυτή η διαδικασία είναι πως κάποιοι άνθρωποι μπορεί να κατάλαβαν τι άνθρωπος είμαι μέσα από μια τέτοια φάση. Και αυτό έστω και πέντε, δέκα άνθρωποι να κατάλαβαν ποιος είμαι και πως σκέφτομαι, να βοήθησε και να έβαλε ένα λιθαράκι στον χαρακτήρα μου τουλάχιστον γιατί μου αρέσει να ξέρει ο κόσμος ότι ο Γιώργος είναι αυτός».

«Αν έχω μια σχέση, επειδή μ’ αρέσει να κυκλοφορώ ελεύθερος και να χαίρομαι με την κοπέλα μου, θα το βγάλω μόνος μου. Δηλαδή δεν έχω πρόβλημα να βγει αυτό το πράγμα. Όμως θέλω όταν γίνει αυτό να είμαι τουλάχιστον λίγο σίγουρος την επόμενη φορά, να το έχουμε τσεκάρει» συμπλήρωσε ο Γιώργος Λιβάνης στη ραδιοφωνική του συνέντευξη.