Γιώργος Λιβάνης: «Αξίζει να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία Μαζωνάκης και Σχοινάς»

Γιώργος Λιβάνης

"Αν πει κάτι ο Γιώργος Μαζωνάκης δεν αλλάζει ποτέ" υπογράμμισε ο Γιώργος Λιβάνης.

Από την Θεσσαλονίκη μίλησε ο Γιώργος Λιβάνης στον Τάσο Ριζόπουλο και το μικρόφωνο της Music Events live by Cosmoradio. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η νεαρός τραγουδιστής αναφέρθηκε τόσο στις προτάσεις που κατά καιρούς δέχεται για να συμμετάσχει σε τάλεντ σόου καθώς και την πρόσφατη κόντρα του Γιώργου Μαζωνάκη με τον Διονύση Σχοινά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιβάνης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν ξέρω αν είμαι στη φάση να βρεθώ σε κάποιο τάλεντ σόου σαν κριτής ή coach γιατί το μυαλό μου κυρίως λειτουργεί ακόμα γύρω από την δουλειά μου. Βέβαια και αυτό είναι μες στη δουλειά αλλά νομίζω ότι θα περίμενα λίγο ακόμα για να κάνω κάτι τέτοιο. Από την άλλη νομίζω πως έχω τις γνώσεις να μεταφέρω σε κάποιους ανθρώπους κάτι μουσικό ή κάτι που σκέφτομαι και να κατευθύνω κάποια πράγματα. Από κει και πέρα νομίζω όμως ότι θέλει ακόμα χρόνο αυτό».

«Με τον Γιώργο Μαζωνάκη ήταν η πιο άψογη συνεργασία που έχω κάνει. Είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να μη λέει πολλά αλλά, αν πει κάτι, δεν αλλάζει ποτέ. Δεν θα το ξεχάσω αυτό ποτέ. Εγώ δεν έχω τίποτα να πω, ήταν μια αψεγάδιαστη συνεργασία. Τώρα το τι έγινε με τον Διονύση, τον οποίο επίσης ξέρω και είναι ένας τρομερός άνθρωπος, κάποιες φορές οι καλλιτέχνες μπορεί να κολλάνε σε μια λεπτομέρεια και να είναι λίγο θολό το τοπίο και να γίνονται κάποια πραγματάκια. Δεν γνωρίζω όμως το παρασκήνιο».

«Αν δεν μάθω και γω τι έγινε, δεν μπορώ να ξέρω. Και οι δυο όμως είναι πάρα πολύ καλοί τύποι και νομίζω ότι αξίζει να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία γιατί θα ήταν πολύ ωραίο σχήμα» συμπλήρωσε ο Γιώργος Λιβάνης.