Γιώργος Λιανός: «Η συνεργασία με την Ελένη Μενεγάκη έληξε αναπάντεχα»

Γιώργος Λιανός

"Έστειλα και μήνυμα στην Ελένη. Της λέω: "Ρε συ, ακόμα και στην αποχώρηση μου...

Ο Γιώργος Λιανός έμαθε ξαφνικά στα τέλη Αυγούστου ότι δεν θα είναι στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Σχεδόν αμέσως, όμως, εμφανίστηκε στο δρόμο του το «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Ο ίδιος αναφέρει τα εξής:

[dfp_ads id=236982]

«Το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» προέκυψε με τη λύση της συνεργασίας μου με την Ελένη Μενεγάκη. Ήταν το timing πολύ κακό, τέλη Αυγούστου να συνειδητοποιείς ότι κάτι που θεωρείς ότι θα γίνει, δεν θα γίνει. Ξαφνικά προέκυψε κάτι καινούριο και πολύ καλό. Έστειλα και μήνυμα στην Ελένη. Της λέω: «Ρε συ, ακόμα και στην αποχώρηση μου έφερες γούρι. Δηλαδή να είσαι καλά».

Η συνεργασία με την Ελένη Μενεγάκη έληξε αναπάντεχα, τουλάχιστον σε προγραμματισμό. Αλλά όλοι ξέρουμε ότι η τηλεόραση κάπως έτσι λειτουργεί».

Για την εκπομπή που ακούγεται ότι θα έκανε με την Κατερίνα Ζαρίφη, ο Γιώργος Λιανός λέει: «Αυτό ήταν στο πλαίσιο μιας κουβέντας που έγινε απέξω απέξω. Ένα υποθετικό σενάριο».

«Η Ελένη είναι ένας έξυπνος άνθρωπος και κάνει αυτό το πράγμα πάρα πολλά χρόνια. Όταν χρειάζεται να ανακατέψει την τράπουλα και να αλλάξει το πράγμα, ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει», σχολιάζει ο Γιώργος Λιανός και προσθέτει με χιούμορ: «Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος νομίζω θα παραμείνει και μετά την Ελένη. Είναι σταθερή αξία και νομίζω είναι το όνειρό του να κάνει κάποια στιγμή την εκπομπή «Θοδωρής».