Γιώργος Λιανός: Ο παρουσιαστής του The Voice απαντά για Λιάγκα – Μπόμπα

Γιώργος Λιανός

"Η αλήθεια είναι ότι το ήξερα κάποιες μέρες πριν, αλλά πρέπει να..."

Ο Γιώργος Λιανός θα είναι τελικά ο παρουσιαστής του The Voice, έχοντας δίπλα του και την Χριστίνα Μπόμπα, όπως αποκάλυψε το μεσημέρι του Σαββάτου η εκπομπή Μαζί σου Σαββατοκύριακο. Έτσι, μπήκε οριστικό τέλος στα σενάρια. Τι γίνεται με τις κόντρες, όμως;

The Voice: Παρουσιαστές ο Γιώργος Λιανός και η Χριστίνα Μπόμπα

Στην κάμερα του Happy Day και στην Ελένη Μουστάκη, ο Γιώργος Λιανός έλυσε τη σιωπή του και μίλησε για την κόντρα που δημιουργήθηκε με τον Γιώργο Λιάγκα, αλλά και για την τηλεοπτική συνύπαρξη με την Χριστίνα Μπόμπα.

«Με κυνηγάει η οικογένεια Τανιμανίδη, έχω 6 μήνες στον Άγιο Δομίνικο τον Σάκη και τώρα έχω την Χριστίνα. Ήξερα τουλάχιστον 4 με 5 ονόματα που έπαιζαν για την παρουσίαση του The Voice, από τη στιγμή που αποχώρησε ο Γιώργος Καπουτζίδης. Δεν υπάρχει θέμα μοιρασιάς ανάμεσα σε μένα και την Χριστίνα, υπάρχει μια πολύ καλή φιλική σχέση και όλα θα κυλήσουν ομαλά και οικογενειακά».

«Η αλήθεια είναι ότι το ήξερα κάποιες μέρες πριν, αλλά πρέπει να τηρηθεί μια σχετική διακριτικότητα και να ανακοινωθεί όταν νιώσει έτοιμο το κανάλι. Δεν έχει ξεσπάσει κανένας μεγάλος πόλεμος με τον Γιώργο Λιάγκα. Όλο το πράγμα ξεκίνησε από μια δική μου ενόχληση. Την εξέφρασα στον Γιώργο αποκλειστικά, του έστειλα ένα μήνυμα για να του δείξω ότι άκουσα κάτι το οποίο δεν μου άρεσε. Εγώ είμαι υπέρ της κριτικής και όταν είσαι τηλεοπτικό πρόσωπο θα δεχτείς και την κριτική. Δεν έχω θέμα με αυτά, αρκεί να είναι η έκφραση της προσωπικής γνώμης», κατέληξε ο Γιώργος Λιανός.