Γιώργος Λιανός: «Μέχρι στιγμής παραμένω στο δυναμικό της Acun Medya! Οι ανακοινώσεις θα καθυστερήσουν…»

Γιώργος Λιανός

«Φυσικά έχω τα αυτιά μου ανοιχτά γιατί είμαστε επαγγελματίες, οπότε πρέπει να ακούμε οποιαδήποτε πρόταση μας γίνεται…».

Στην εκπομπή “Καλοκαίρι not” έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος μίλησε και για το επαγγελματικό του μέλλον.

«Ο Γρηγόρης έχει ένα χάρισμα επικοινωνιακό, το οποίο δεν είμαι εγώ αυτό που το έχει ανακαλύψει, το έχει ανακαλύψει ο κόσμος εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Έχει μια αστείρευτη ενέργεια. Εγώ δεν πήγα στη Μύκονο με τον Σάκη και τον Acun γιατί έχω τρία παιδιά, τα οποία τα έχω στερηθεί πάρα πολύ καιρό, πέντε μήνες που ήμουν στο Survivor, οπότε έμεινα εδώ και… πέρασα καλύτερα από αυτούς.

Έχουν χτυπήσει δύο, τρία τηλέφωνα από διαφορετικά κανάλια. Εγώ παραμένω στο δυναμικό της Acun Medya μέχρι στιγμής, περιμένοντας τις επίσημες ανακοινώσεις, οι οποίες θα καθυστερήσουν για εμάς. Δηλαδή, κακά τα ψέματα, αυτοί που πρέπει να συζητήσουν είναι πολύ συγκεκριμένοι. Εγώ είμαι λίγο χαζορομαντικός, οπότε για μένα αρχικά είναι η ομάδα. Επειδή νιώθω ασφάλεια τα δύο τελευταία χρόνια στην Acun Medya και θεωρώ ότι μου έχουν δώσει ευκαιρίες που δεν μου έχουν δοθεί τόσο καιρό, είμαι πιστός εκεί.

Φυσικά έχω τα αυτιά μου ανοιχτά γιατί είμαστε επαγγελματίες, οπότε πρέπει να ακούμε οποιαδήποτε πρόταση μας γίνεται και είμαι στην ευχάριστη θέση μετά από πάρα πολλά χρόνια να έχω προτάσεις. Εύχομαι να γίνουν τα πρότζεκτ της Acun Medya όλα… Και να έχουμε και το Ελλάδα έχεις Ταλέντο που παρουσιάζω και το Survivor, το οποίο συμπαρουσιάζω. Μακάρι να υπάρχει όλο το πακέτο και να είμαστε όλοι χαρούμενοι», είπε ο Γιώργος Λιανός.

Δείτε όσα είπε ο Γιώργος Λιανός…

Γιάννης Καπετάνιος: Αυτή είναι η πιο δύσκολη στιγμή που έχει περάσει με τον Μάρκο Σεφερλή!