Γιώργος Λιανός και Γιώργος Αγγελόπουλος… για μια θέση στο Survivor

Survivor

"Είναι περίεργο να βρεθώ από παίκτης, παρουσιαστής" παραδέχεται ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Δύο πρόσωπα για μία θέση στο Survivor φαίνεται πως θα «μονομαχήσουν» την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν. Ο λόγος για τον Γιώργο Λιανό και τον Γιώργο Αγγελόπουλο, που οι φήμες θέλουν να διεκδικούν ένα εισιτήριο για τον Άγιο Δομίνικο και τον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Μέσα από το «Ευτυχείτε», ο νικητής του πρώτου Survivor μίλησε για το ενδεχόμενο να βρεθεί στο πλάι του Σάκη Τανιμανίδη και στη συμπαρουσίαση του ριάλιτι επιβίωσης. » Ισχύει ότι μου έχει γίνει πρόταση για το Survivor. Όχι σαν παίκτης, ούτε σαν backstage. Μια κουβέντα κάναμε και θα τα πούμε σύντομα ξανά. Ήταν τηλεφωνική η κουβέντα, δεν έγινε μια μεγάλη κουβέντα για να πω κάτι ούτε κάποια είδηση. Δεν ξέρω καν ακριβώς τι θέλουν».

Όταν η ρεπόρτερ της πρωινής εκπομπής, Έλενα Πολυκάρπου ρώτησε τον Ντάνο για το ενδεχόμενο να βρεθεί στο πλευρό του Σάκη Τανιμανίδη, εκείνος δεν έκρυψε την έκπληξη του! «Να κάνουμε τι μαζί; Να παίξουμε μαζί; Να παρουσιάσουμε μαζί την εκπομπή; Δεν ξέρω… Αυτό και σαν ιδέα νομίζω είναι καινούργιο. Δεν θα το έκανα. Σε καμία περίπτωση δεν θα σκεφτόμουν να βρεθώ στη θέση του Γιώργου Λιανού, που είχε έναν βοηθητικό ρόλο. Με ρωτάς εάν θα πήγαινα να παρουσιάσω αυτό το πρότζεκτ, που για μένα είναι κάτι που θέλει σκέψη και να το συμπαρουσιάσω με τον Σάκη. Έναν άνθρωπο με τον οποίο δεν έχω συνεργαστεί ποτέ. Σε αυτό το κόνσεπτ θεωρώ πως δεν θα το έκανα με τον οποιοδήποτε άνθρωπο, δεν είναι θέμα Σάκη. Είναι περίεργο και για μένα να βρεθώ από παίκτης, παρουσιαστής».

«Ο Γιώργος Λιανός έχει μια μεγάλη πορεία στο χώρο σε αυτό το κομμάτι. Ο Σάκης Τανιμανίδης είναι ένας άνθρωπος που στην παρουσίαση έχει ταυτίσει το όνομα του με το Survivor. Έχει κάνει τρία πρότζεκτ. Οπότε εγώ σε καμία περίπτωση δεν θα πήγαινα σε κάτι το οποίο πατάει σε ένα φορμάτ που ο κόσμος έχει συνδυάσει με κάποια πράγματα» συμπλήρωσε με ειλικρίνεια ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Στην ίδια εκπομπή, μάλιστα, ο Γιώργος Λιανός εξέφρασε τη δική του άποψη και… τις πληροφορίες του για το νέο κύκλο του Survivor. Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής του Voice σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τις αποφάσεις θα τις πάρει ο σταθμός, ο ΣΚΑΪ μαζί με την Acun Media. Η αλήθεια είναι ότι δεν αποφασίζω εγώ για το ποιος θα πάει στο Survivor. Αυτή είναι μια απόφαση που συνήθως μας ανακοινώνεται την τελευταία στιγμή».

Γιώργος Λιανός και Γιώργος Αγγελόπουλος, λοιπόν, για μια θέση στο Survivor!