Γιώργος Λιανός: «Γνώριζα καιρό πως ο Σάκης Τανιμανίδης δεν θα παρουσιάσει το Survivor»

Γιώργος Λιανός

"Όλο το θέμα της παραγωγής του Survivor είναι επτασφράγιστο μυστικό" τονίζει ο Γιώργος Λιανός.

Στην κάμερα του Ευτυχείτε μίλησε, το πρωί της Δευτέρας, ο Γιώργος Λιανός έπειτα και από την οριστική απόφαση του Σάκη Τανιμανίδη να μην ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο για την παρουσίαση του Survivor.

Μέσα σε όλα, ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ δήλωσε χαρακτηριστικά στην δημοσιογράφο Έλενα Πολυκάρπου πως «γνωρίζω ότι θα πάω στον Άγιο Δομίνικο. Τώρα, όσον αφορά τον ρόλο και τα λοιπά, φαντάζομαι πως σήμερα θα μάθω τις τελικές λεπτομέρειες. Γνώριζα εδώ και καιρός πως ο Σάκης Τανιμανίδης δεν θα παρουσιάσει το Survivor, απλά ήταν πολύ νωρίς και σε μένα του είχε ξεφύγει νομίζω η εγκυμοσύνη. Είναι δύσκολή απόφαση αλλά αυτό ο Σάκης το ζει πρώτη φορά και νομίζω πως καλά κάνει και το σκέφτεται»

«Όλο το θέμα της παραγωγής του Survivor είναι επτασφράγιστο μυστικό. Δεν έχω μάθει τίποτα. Δεν έχουμε επίσημη ενημέρωση για το τι γίνεται, αν έχουν βρει παίκτες και εάν φεύγουμε για τον Άγιο Δομίνικο»
πρόσθεσε ο Γιώργος Λιανός

Εντός της ημέρας ο Γιώργος Λιανός θα… μάθει όσα πρέπει να ξέρει για τον νέο κύκλο του Survivor καθώς θα πραγματοποιήσει ραντεβού με τους ανθρώπους της Acun Media.