Γιώργος Λιανός: «Για να εξηγήσουμε κάποια πράγματα γιατί κατηγορήθηκα και για αυτό»

Γιώργος Λιανός

"Είμαι παρουσιαστής ενός προγράμματος, δεν παίρνω αποφάσεις για το πως πρέπει να τιμωρηθεί ο ένας ή ο άλλος" ανέφερε ο Γιώργος Λιανός.

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε στην κάμερα του Πρωινό μας για το «Survivor All Star» ενώ απαντά στο ενδεχόμενο συμπαρουσίασης εκπομπής με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Την φετινή σεζόν μια χαρά την βλέπω με βάση το πως κυλά ο ανταγωνισμός και νομίζω ότι πάει μια χαρά. Για να μιλήσουμε με στοιχεία, νομίζω ότι από τον Γενάρη σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που είδα είναι 21,4% στο σύνολο 5,5 μηνών. Αν τα βάλουμε κάτω και δούμε τι άλλο παίζει στην αγορά και τι μέσο όρο κάνουν τα υπόλοιπα είμαστε εντάξει. Έχουμε σταθεί καλά» είπε αρχικά.

Για τον τσακωμό του Τάκη Καραγκούναι με τον Νίκο Μπάρτζη πρόσθεσε ο Γιώργος Λιανός: «Μου στέλνουν πολλά μηνύματα γιατί δεν τον διώξατε και δεν τον αποβάλλατε. Για να εξηγήσουμε μερικά πράγματα, ο Λιανός δεν σφυρά ποτέ παιδιά, παρά μόνο αν πάρει εντολή από τους παιχνιδάδες. Κατηγορήθηκα και για αυτό που είπα ότι έπεσαν και οι ψιλές, μα αυτό έβλεπα δεν ήμουν μαζί τους κάτω από το τούνελ. Έτσι το χαρακτήρισα. Είμαι παρουσιαστής ενός προγράμματος, δεν παίρνω αποφάσεις για το πως πρέπει να τιμωρηθεί ο ένας ή ο άλλος»

«Δεν έχω καμία ενημέρωση για την νέα σεζόν. Δεν ξέρω ούτε πως θα κινηθεί το κανάλι, ούτε η εταιρία παραγωγής. Ό,τι αποφασίσουν. Δεχόμαστε κάποιες προτάσεις και περιμένουμε πως θα τις εκτιμήσουμε κι εμείς. Είναι μία δύσκολη δουλειά το Survivor» σχολίασε.

«Θα είχε πλάκα να συνεργαστούμε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου σε πρωινό. Νομίζω ότι δεν θα μας άντεχε το πλατό γιατί είμαστε λιγάκι εκτός σκαλέτας. Αυτό που κάνουμε στο πρωινό στο ραδιόφωνο, υπάρχει μία ροή αλλά ανατινάζεται ανά πάσα στιγμή και δεν μας άντεχε το πλατό» κατέληξε ο Γιώργος Λιανός.