Γιώργος Λιανός: «Έχουν καταστραφεί όλες οι πίστες του Survivor»

Γιώργος Λιανός

Ο Γιώργος Λιανός αποκαλύπτει νέες πληροφορίες για τον νέο κύκλο του Survivor All-Star

Τις βαλίτσες του για Άγιο Δομίνικο φαίνεται πως ετοιμάζει σιγά-σιγά ο Γιώργος Λιανός. Τον παρουσιαστή συνάντησε η Έλενα Πολυκάρπου και τον ρώτησε για την τελική ημερομηνία αναχώρησης των παικτών, ενώ ο ίδιος προχώρησε και σε μία αποκλειστική αποκάλυψη που αφορά στο στήσιμο του παιχνιδιού.

«Δεν έχω μιλήσει πρόσφατα για να σου δώσω μία συγκεκριμένη ημερομηνία. Συνήθως ξεκινάμε με 12-13 παίκτες σε κάθε ομάδα. Δηλαδή χρειάζονται 24-26 άτομα για να ξεκινήσει το παιχνίδι» ανέφερε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής, ενώ παραδέχθηκε ότι στην πορεία θα προστεθούν κι άλλοι παίκτες «για να βγει η σεζόν».

Ο Γιώργος Λιανός έδωσε στη συνέχεια μία αποκλειστική πληροφορία, αποκαλύπτοντας ότι η παραγωγή του reality show έχει πάει πίσω εξαιτίας καταστροφών που προκλήθηκαν από έναν τυφώνα στον Άγιο Δομίνικο. «Λόγω ενός τυφώνα που πέρασε καταστράφηκαν πάρα πολλές εγκαταστάσεις, κυρίως οι πίστες που ήταν στημένες δίπλα σε ακροποταμιές και ακροθαλασσιές. Οπότε όλη η παραγωγή έχει πέσει τώρα με τα μούτρα εδώ και 1-1μιση μήνα και φτιάχνει καινούριες πίστες».

Τέλος, ο παρουσιαστής παραδέχθηκε ότι ενώ διατηρεί φιλικές σχέσεις με πολλούς διαγωνιζόμενους, δε μπορεί επί της ουσίας να πάρει το μέρος κάποιου αλλά προτιμά να παραμένει ουδέτερος στις μεταξύ τους κόντρες και διαμάχες.