Γιώργος Λιανός: «Δεν θα ξαναμιλήσω για το Survivor από εδώ και πέρα»

Γιώργος Λιανός

"Δουλειά μου είναι να κρατάω ίσες αποστάσεις από τους συμμετέχοντες και αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Θα μου λείψει λίγο η διάδραση στα social media με τον κόσμο, αλλά έτσι πρέπει να γίνει", λέει ο Γιώργος Λιανός.

Καθώς το Survivor προχωρά προς την κορύφωσή του, ο Γιώργος Λιανός μιλάει στον Τηλεθεατή και την Μαρία Μαύρου. Βασικά, ο Γιώργος Λιανός τονίζει πως δεν θα ξαναμιλήσει για το reality επιβίωσης και εξηγεί το γιατί.

Δηλώσατε κάποια στιγμή, ότι δεν θα ξαναμιλήσετε για το Survivor, γιατί ό,τι πείτε παρεξηγείται. Δεχτήκατε κάποια αρνητικά μηνύματα;
Ναι και σκοπεύω να το τηρήσω από εδώ και πέρα. Καταλαβαίνω ότι υπάρχει πόλωση, που όσο περνάει ο καιρός και πλησιάζουμε στον τελικό θα γίνεται μεγαλύτερη. Το έχουμε στο DNA μας οι Έλληνες να παθιαζόμαστε. Είναι σύνηθες σε αυτό το πρόγραμμα να υπάρχουν αυτά. Δουλειά μου είναι να κρατάω ίσες αποστάσεις από τους συμμετέχοντες και αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Θα μου λείψει λίγο η διάδραση στα social media με τον κόσμο, αλλά έτσι πρέπει να γίνει.

Έχετε πει ότι μπορεί οι παίκτες να τσακώνονται, προκαλώντας πολλές συζητήσεις, αλλά οι ίδιοι λίγο αργότερα δεν έχουν κανένα πρόβλημα μεταξύ τους. Ισχύει;
Αυτό θα ήταν κλασική περίπτωση διπολικής διαταραχής, και όχι, δεν έχουμε τέτοιες περιπτώσεις στο παιχνίδι. Αυτό που εννοώ, λοιπόν, είναι ότι δεν είναι δυνατόν μια στιγμή έντασης να σε συνοδεύει τέσσερις και κάτι μήνες μέσα στο παιχνίδι. Όλα ξεπερνιούνται, το μόνο που μένει είναι η κοινή θέληση για νίκη στο πιο δύσκολο παιχνίδι επιβίωσης του κόσμου.